duminică, 3 aprilie 2011

Bună Ziua ! Mi se zice Gheorghe ! ~ Fi Binecuvântat în NUMELE Domnului ! Eu sunt ... ; ~ pt. (Bună ZIUA !)

Reciprocitate 
Punct. PUNCT ! P.U.N.C.T.
~
Gata !
Am IERTAT ... un Punct ! 
După ce, MAI ÎNTÂI ... l-am "cunoscut", l-am "analizat", mi-am "extras" asemănările şi deosebirile, l-am "judecat". Aici, la JUDECATĂ, a fost mai simplu:
Am GĂSIT DoarATAT: un PUNCT. Totuşi, suficient de MULT pentru a avea PUTEREA de a mă AFECTA. În Trecut, în Prezent, în Viitor, nu contează !
EU ... l-am IERTAT !
Doar pentru ATÂT Dumnezeu NU mă iartă ŞI pe MINE !
Eu ... l-am IERTAT !
Acum, nu înseamnă că "Şi Dumnezeu mă va IERTA PE MINE" ! Ca şi cum, eu însumi DAU ŞANSĂ Lui Dumnezeu ... SĂ EXISTE PRIN MINE !
Doar NU pot UITA că de fapt, EU, eu, "eu" MĂ AFLU ÎNCĂ, tocmai datorită Lui Dumnezeu ! Deci ÎN NICI UN CAZ INVERS !
Dumnezeu DEJA ne-a IERTAT prin FIUL SĂU, prin Sacrificiul Fiului, Dumnezeu DEJA ne-a Iertat ! Din Veacul VECILOR, şi nu doar de "2000 de ani", însă pentru TOATĂ Vecia !
Eu, ca "persoană", CE pot să mai adaug ... PESTE VOIA Lui Dumnezeu ?
NIMIC ! Doar Supunerea conştientă în "faţa" CREATORULUI !
IDEEA în sine, de A IERTA un SEMEN de al meu, de parcă MI-AR FI GREŞIT CU CEVA; oare CU CE, un PUNCT ... să-mi fi GREŞIT MIE ? De ÎMI CERE să-l iert EU PE EL !
Dar EL, PUNCTUL, ... ce face ?
El, în "relaţia sa cu mine", CE FACE ? Ce face altceva DECÂT a solicita, şi, eventual A OBŢINE Iertarea MEA ?
"EL ... PUNCTUL", nici NU există !
"El" ... PUNCTUL !
Are însă Blog !
Are Blog şi, ca atâţia ALŢII, VREA DE LA MINE ... CEVA, VREA DE FAPT TOTUL, căci ... "EL", PUNCTUL, nu îmi dă nimic ! Dacă el PUNCTUL, zice DESPRE EL ... că-i PUNCT şi NIMIC altceva, ... NU NIMIC, ... NIMIC DE NIMIC ALTCEVA, ... acest PUNCT, ne-oferindu-mi NIMIC, dar, ÎN SCHIMB cerindu-mi CEVA, ORICE, inclusiv LECTURA ARTICOLELOR SALE, deci OBŢINÂND Timpul MEU, culmea, acordându-i şi IERTAREA, el , ACEST PUNCT, ... MĂ RĂPEŞTE CU TOTUL ... de la Dumnezeu !
Aparent, ca PUNCT, iată că nu doar NU SE PREZINTĂ în RECIPROCITATE, dar, aparent ... ÎMI ÎNDRUGĂ ... "verzi şi uscate". De-ale lui, căci TOŢI avem DEJA "verzile şi uscatele" noastre ! Aparent ÎMI DĂ CEVA, dar de fapt ... ÎMI IA TOTUL ! Oare DE CE se ascund aceşti "SEMENI de-ai MEI", de ce NU SE PREZINTĂ, mai întâi, pe ei înşişi ? Asemenea acestui PUNCT, cunosc că şi "Îngerul tău" ... ARE BLOG !
 Domnului "Îngerul tău" i-am SPUS motivul pentru care NU îi voi citi Blogul, indiferent de "MINUNĂŢIILE" pe care mi le-ar spune ... ACOLO !
Acum, cred că pot pune PUNCT. Este PUNCTUL MEU, în nici un caz ... PUNCTUL care a "CREAT" ... acest Blog !
...
OARE punctul, MĂ VA IERTA ... la "rândul său" ?
~
Cornelius, :)
  
~
Articolul cu pricina îl redau mai jos (în caz că DISPARE):
vineri, 11 martie 2011Iertaţi-mă...
Şi Dumnezeu să vă ierte!
Anonim spunea...
Domnul! 
11 martie 2011, 10:28 
Anonim spunea...
Nadejde!
Simonel 
14 martie 2011, 09:35
VĂ ROG: să nu fiu înţeles greşit ! Blogul Oameni şi Demoni este remarcabil, are articole interesante, dar ... ÎNTREG BLOGUL se află sub ANONIMAT, din cauză că AUTORUL asta "doreşte" ! Eu nu agreez astfel de Bloguri, oricât de "BINE" ar fi ... realizate ! Dacă SE ASCUNDE, un astfel de "autor" este NEAVENIT, cu atât mai mult, cu cât VORBEŞTE despre Dumnezeu, Sfinţenie, Mântuitorul etc., teme care NU AU CREDIBILITATE ca "articol de Blog", atâta vreme cât "Autorul" ... este: NIMENI !!!
~
UpDate la 04.04.2011.1 ~ 4:14 AM~5:42 AM
"− Bună Ziua ! Mi se zice Gheorghe !
− Fi Binecuvântat în NUMELE Domnului ! Eu sunt ...
" Karina.
− Fi Binecuvântată în NUMELE Domnului ! BINE ai sosit !
− "Unora nu le place publicitatea...de exemplu eu sunt o fire mai retrasa, nu am multi prieteni pe spatiul virtual si nici nu imi place sa comentez la postari..rar fac acest lucru...eu am un blog, o idee artistica, un tel si nimic nu o sa ma distraga de la realizarea acestei idei.:))
de multe ori publicitatea...strica"
− Un COMENTARIU, mai mic, sau mai mare, ADĂUGAT unui Articol citit, este CA O COMPLETARE a acelui articol, este CA O PARTICIPARE din partea cititorului, LA EFORTUL COMUN de a comunica, de a ne tolera unii pe alţii, de a ne spune o opinie, o îndoială, un crez, despre tema în discuţie, despre alt comentariu la articolul în cauză, ori, pur şi simplu, o adresare către autor. Comentariile civilizate şi nu prea lungi nu sunt reclame, nu sunt publicitate (acestea intră direct la [spam], ori, dacă "scapă" ... aşa sunt tratate corect de orice cititor cu experienţă !)
Eu cred că este O IMPOLITEŢE CRASĂ, actul în sine de a nu te prezenta CORECT !
Doar de Dumnezeu SĂ NE FIE FRICĂ ! De a nu-L pierde, de a nu-L uita !
Noi Oamenii suntem EGALI.
Suntem egali de DIFERIŢI, prin VOIA Lui Dumnezeu !
Suntem egali în a ne "alege liberi" opiniile, prietenii, mâncarea, modul de "A FI", felul de a comunica cu CEILALŢI SEMENI, dar, răspunzând cu RECIPROCITATE, sau, ignorând pe cei (numiţi de mine) MASCĂ, ANONIM, FANTEZIST.
De altfel, UN OM FALS ..., în primul rând SE MANIFESTĂ prin Fereală ! Evită multe FIRESC-uri ! Evită să îşi decline adevărata identitate, desigur, având "Motivaţii".
Cei ASEMENEA ... se adună, precum OILE !
Eu ..., prefer să fiu în TURMA care merge spre Mântuire ! Aici, în această turmă, nu trebuie să existe MINCIUNĂ, ori ... Fereală (una din Reflexiile MINCIUNII). Aici, în această turmă, se pot infiltra şi cei ca mine, puţin (puţin spus !) mai leneşi, mai reci în aflarea ADEVĂRULUI ! Însă, pentru ei înşişi având "suficientă" credinţă în Dumnezeu pentru A NU SE ASCUNDE !
EU ... m-am prezentat folosind un Pseudonim la AVATAR (DoarATAT), însă, la Profil, în VIAŢA REALĂ eu chiar SUNT CEL CE SPUN CĂ SUNT. Şi ...
ŞI ... încerc să mă las MODELAT de Dumnezeu ! 
Am vrut, EU am vrut ..., să fiu modelat FOLOSIND modelul celorlalţi, încercând să-i înţeleg, să-i cunosc, să particip ONEST în această Blogosferă, atât pe Blogurile mele, cât şi pe ale lor. Eu i-am numit OGLINZI pe "superiorii mei", pe cei care ÎMI POT OFERI ... ceea ce NU CUNOSC. Cei care AU, fie măcar şi O SECUNDĂ ÎN PLUS, faţă de mine, TIMPUL LOR DE COMUNIUNE CU Dumnezeu !
De "ceva TIMP", încerc să conving pe CITITORI, de firescul FINALIZĂRII PRIN ÎNTÂLNIRI ÎN REAL ! Se pare că, cel puţin în relaţie cu mine, NIMENI nu doreşte acest lucru !
Probabil ..., EU sunt ... ciudatul unde aceştia vin SĂ SE DISTREZE lecturându-mi ... "inepţiile" !
Am "spirit" LUDIC. Încerc să fiu LUCID. Iniţial, am vrut să-mi aleg pseudonimul: LUDICUL, ori LUCIDUL, care ... POT FI CITITE ... în Oglindă !
Acum CAUT în continuare SĂ ÎNŢELEG ! Atât. DoarATAT.
Dar, este firesc să apelez la RECIPROCITATE, ca "oferta AMBELOR părţi ... implicate". Eu şi OGLINZILE "mele" !
Fiţi Binecuvântaţi întru VOIA Lui Dumnezeu !

Cornelius, :)
PS:
Pentru a înţelege, e nevoie să nu-L respingi pe Dumnezeu !
Dumnezeu FACE parte din orice ecuaţie, care se vrea completă !
Fără Dumnezeu poţi fi LOGIC, sau LEGIC; însă doar în aparenţă. Undeva, cândva, vei fi stopat de ZIDUL NEPUTINŢEI. Undeva, cândva, vei ajunge la GRANIŢĂ. Acolo, LOGIC şi LEGIC, vei decide să avansezi, acceptând firescul, adică pe Dumnezeu, ori, să te opreşti, încercând să depistezi ... "chichiţa" care NU VREA să se încadreze în LOGIC şi LEGIC !
~, 

articol; Dragostea lor salveaza lumea...; O pisică neagră; Felicitări ! Doamnei Karina (2); Tineri MINUNAŢI ! (Karina 3); Fără "text" (Karina 4); Calendar evenimente (Karina 5) ~ am remarcat şi pe Facebook ceva asemănător, însă, acolo, chiar mare lucru NU ştiu a face. Voi încerca acest calendar, poate pe Bloguri "merge" mai uşor; Personalităţi istorice ! (Karina 6) O superbă realizare TEHNICĂ ! Mergeţi la postare şi veţi constata !; Amânările succesive, ne poartă "Viaţa" la Cacialma ; Eddie Murphy la Karina !; (Karina 7) FOTO Michael Jackson copil;


O imagine (susţinută acustic) Superbă, Minunată, la Karina
... 
~
Reciprocitate
Reciprocitate
~,

11 comentarii:

Karina spunea...

unora nu le place publicitatea...de exemplu eu sunt o fire mai retrasa, nu am multi prieteni pe spatiul virtual si nici nu imi place sa comentez la postari..rar fac acest lucru...eu am un blog, o idee artistica, un tel si nimic nu o sa ma distraga de la realizarea acestei idei.:))
de multe ori publicitatea...strica

DoarATAT spunea...

Bună Ziua ! Mi se zice Gheorghe !
~
Fi Binecuvântat în NUMELE Domnului ! Eu sunt Karina.
%%%%%%%%%%
Citeşte te rog, Update la articol !
~
Cornelius, :)
PS:
EŞTI Binecuvântată în numele Domnului Dumnezeului nostru !
~
PS2: ... Ati "ramas" FARA Profil ! ... Sa inteleg CA nu doriti sa mai "continui vizitele" ?
~,

Karina spunea...

cum adica am ramas fara profil? ca nu inteleg

DoarATAT spunea...

* Karina spunea...

cum adica am ramas fara profil? ca nu inteleg
~
Adică ... era mai AMPLU; oricum, nu contează, decât pentru "cei noi", care se află în faţa [variantei prescurtate].
Această variantă prescurtată, probabil de câteva zile, are circa 700 de "intrări".
~
Când treceţi prin Bucureşti ?
~
Cornelius, :)
PS: ... nu-i greu de "prescurtat", însă ... nu înţeleg DE CE nu s-au păstrat "intrările" (ca număr) ? ~,

Karina spunea...

Cornelius:)) eu habar nu am si nici macar nu verific ce se intampla pe blogspot... din lipsa de timp. intru, postez. inca nu am pirceput toate chichitele blogurilor. dar o sa perseverez. nu vin la bucuresti decat cand nu o sa mai fie frig:)) cred ca dupa Paste. Atunci dau si cafeaua:))))si punem tara la cale:)

Karina spunea...

dar ma bucura comentariile tale pentru ca sunt o enigma pentru mine:)) nu ma obliga sa pun diacritice pt ca nu am timp:)

DoarATAT spunea...

M-ai lăsat fără GRAI !
~
Cornelius, :)
PS: Doamne ajută ... să fie CALD ! ~,

DoarATAT spunea...

Iată:
În timp ce eu citeam ultimul comentariu al doamnei Karina, şi mă străduiam să-l definitivez pe al meu, doamna Karina TOCMAI îmi trimisese un alt ULTIM comentariu, pe care abia acum (05.04.2011.2 ~ 5:30 AM) l-am găsit "prezent" !
Şicane ... de-ale NET-ului.
~
Doamnă Karina, dacă accept SCHIMBAREA de Profil (datele au fost schimbate ŞI CHIAR numărul intrărilor ! pentru intrări "sufăr", căci ... îmi LASĂ SENZAŢIA că ... "aţi fost preluată", că aţi fost CLONATA !), nu înseamnă că nu sunt dezamăgit.
*= Să ştiţi că mare lucru nu este "să introduci" DIACRITICE ! Este chiar o unealtă de corectare a eventualelor "scăpări". Atenţie însă, pentru postările MAMUT, introducerea diacriticelor, se face în ETAPE ! Eu prefer ca "etapa" să fie cuprinsă între 1500 - 2000 de semne.
**= Despre Comentariile mele "enigmă" ... să nu vă bateţi capul, ESTE suficient să citiţi, restul VINE de la sine. Sigur nu ascund NIMIC ("urâţeniile ... LE EVIT !), aşa că ... lăsaţi "Subliminalul" în pace, ori, dimpotrivă, DACĂ ESTE, oricum "ÎŞI FACE TREABA" (chiar şi indirect !).
Dumneavoastră SUNTEŢI o entitate PLANIFICATĂ, ORDONATĂ, având UN TEL CLAR ! Ce puteţi "pricepe" ... de la CINEVA, taman pe dos ?
Dar, pentru "stilul" blogspot, eu însumi mă consider "cunoscător" (cred că ... apreciez corect) a circa 30~35 % din POSIBILITĂŢI !
Dar acestea, ÎMI FOLOSESC şi LE UTILIZEZ şi pentru postarea unui articol.
***= Revin la ... CAFEA ! Şi eu pot oferi cândva, O CAFEA ... întregului COLECTIV REUNIT, al Blogului dumneavoastră. Desigur, LA VOI ACASĂ !
Vis, Vise ...
~
Cornelius, :)

DoarATAT spunea...

Erată:
... având UN ŢEL CLAR !

(evident ... de altfel)
~,

Karina spunea...

esti un prieten deosebit...

DoarATAT spunea...

Mulţumesc ~ ASEMENEA !

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,