miercuri, 16 martie 2011

Cu GÂNDUL la voi ! ~ [Bună ZIUA ! ~ nr.: 00 33 (Miercuri 12.03.2011)]

Pe fugă (Up Date: (Miercuri 12.03.2011) este de fapt: (Miercuri 16.03.2011) !!! = am constatat ... "adineauri" ! ), am mai intrat pe ici pe colo: nu mai am timp decât pentru Ştefania ! Ar fi fost mult mai simplu, dacă mi-aş fi "terminat" Traseul. Nici măcar nu l-am conturat. Nu am eliminat încă nişte "rostogoliri", probabil că există unul, sau câteva linkuri ... la care mai am de lucru.
De asemenea, am revenit la "poziţia" de : uşor de anticipat (sesizată încă de acum 2 ani, de un blogger ... din Franţa). Adică, mai grosolan spus: NU MAI AM nimic de spus !
Deci: nici-o supărare, dacă iar nu am ... ce modera ! Deci, şi voi SUNTEŢI uşor de anticipat:
Degeaba NĂZUINŢĂ, dacă nu e putirinţă ! De unde bre, de UNDE ??!!

~
33~ 1
 
Bună Ziua !  

Mulţumesc, draga mea bloggeriţă Karina

Vă rog să nu uitaţi rugămintea mea: 
Adăugaţi la postările proprii, la rubrica "etichete", NUMELE: 
     * Cori Roth
     * Sphynxe
     * karina
     * Dorin Macovei
     * mihaim
     * hera mariana
     * Nima
     * adrian
     * Karina
     * MarilenaT.
     * elena_bril
     * Bibliotecaru
     * victorita2010
     * adorcristy
Astfel, acesta devenind "LABELS" vă diferentieaz
ă pentru CONTRIBUŢIA pe acest Blog, dar, în acest fel, CITITORUL, va putea să-şi găsească mai UŞOR, "preferatul", sau ... "preferaţii" ŞI pentru postări mai vechi ! 
OSMOZA de IDEI nu înseamnă plafonarea personalităţilor ! 

Este interesantă această posibilitate de "manipulare" a Sistemului Solar ! 
Eu am ales două date: ziua mea de naştere, şi ... o zi (presupusă) cu 9 LUNI ÎNAINTE !! Teoretic, ambele ar fi "valabile" pentru un calcul pe tematici zodiacale. DE CE NU ..., poate chiar TOATE ZILELE dintre cele două "concepţii" ? 
Eu am renunţat să mai iau în seamă, un "sistem" aşa de IMPERFECT ! Însă, recunosc: poziţionarea planetelor la momentul naşterii ... mi-a plăcut mai mult ! (23 februarie 1956/ 23 mai 1955). Ai mei, m-au chemat în luna MAI; erau desigur nişte romantici. 

Cornelius, :)  
%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%% 
Astăzi, deşi cele de mai sus mi-au mâncat enorm de mult timp, mă bucur că am reuşit să termin şi comentariul (la doamna Karina), şi ... primele slove aici, ÎNAINTE ca ACOLO (Karina - playcast art) să  nu fi apărut deja, unul, dacă nu chiar două articole ! Nu înţeleg de ce aşa înverşunare ! Blogul oricum este REMARCABIL, este şi cu un grad (pe care nu-l pot preciza decât =) ÎNALT CALITATIV. Desigur, în graba "lor" au şi mici imperfecţiuni, pe care au început ... "să le MĂTURE" ! Desigur, cineva munceşte la greu, respectiv, doamna Karina, deşi colectivul cuprinde 14 membri (minus unul = karina). 
Eu cred că există CLAR un dezechilibru de "interese". Din cauza avalanşei ca număr, a postărilor, chiar a diversităţii acestora, un cititor "normal" (adică ... interesat şi de alte ZONE ale Blogosferei), intră, în fuga calului ..., doar la ultima postare. Care ... fiind "perfectă", nu o mai comentează, dovedindu-i astfel ... "imperfecţiunea". Un cititor fidel, aşa cum NUMAI EU, mă declar a deveni, ia acest Blog de la bun început, pentru a-l citi (şi comenta) ... din scoarţă în scoarţă ! 
Cineva (o doamnă) îmi REPROŞA că eu fac postări din propriile comentarii ! Atunci, pe moment îi puteam răspunde: "din Necesitate", însă, mi se părea totuşi prea puţin cuprinzător. Da ! Am avut O IDEE excepţională, din foarte multe alte motive, de a crea acest tip de postări şi, le voi continua, fără alte explicaţii ! Oricum îi mulţumesc, pentru că "riscam" (nefiind "tras de urechi" DE ALTCINEVA !!) ca să nu analizez suficient.
 

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%  
Pagina de pornire !
 
Orice blogger, are "o perlă" de început, numită: Pagina de pornire ! Este desigur, aproape la fel de importantă ca ... întreaga sa activitate. Eu, am "apărut" aproape în acelaşi timp cu mulţi "cunoscuţi": sfârşitul anului 2008 şi, începusem "să mă dezvolt", sau, cel puţin aşa credeam eu ! A trebuit să "STAGNEZ", cu UN CUŢIT ÎNFIPT ÎN SPATE (Clona), cel puţin un an de zile. Desigur că, am avut UŞIŢE SALVATOARE, în principal din partea Reţelelor Ning (ulterior desfiinţate), cele mai importante (ca ajutor moral, primit din partea lor) fiind "Dieu ou rien" şi "SUFLET BUN". Aici, am început să înţeleg anumite "tehnici", care sunt la fel peste tot. Acum ştiu altceva: ÎNCĂ nu am depăşit stadiul: Copy/Paste şi nici nu-l voi depăşi vreodată dacă nu-mi voi însuşi, în primul rând, limba engleză ! Le mulţumesc din inimă tuturor celor care nu s-au lăsat înşelaţi de aparenţe şi m-au ajutat, măcar PRIN PREZENŢĂ ! Domeniul FREE este important, însă ... trebuie depăşit !
Astăzi, voi încerca "să prind" (chiar dacă mă repet !) Pagina de pornire ! a câtorva Bloguri, de care am mare nevoie în "dezvoltarea mea". Eu sper că va fi aşa cum gândesc: dezvoltarea mea spirituală. Ceea ce înseamnă că voi fi din ce în ce mai strict în comentarii, încercând să asimilez CU RĂBDARE, tot ce voi citi.  

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Domnul Sorin M., m-a onorat, în câteva rânduri, făcând la mine, comentarii. Eu, având o împrăştiere (de care nu m-am dezbărat ... niciodată), l-am neglijat, dar nu l-am uitat ! De "contribuţia" sa, am nevoie, fiind o mai veche cunoştinţă ! Deocamdată voi încerca să asimilez Blogul:
De vorbă cu mine - Jurnal de zbor ( dor ). Aici, ca primă postare (- Frânturi de vers - de ieri şi până azi) îmi vine greu să comentez, deoarece aflu 3 (chiar 4) poezii. Deoarece Conţinutul acestui blog este protejat de Legea Drepturilor de autor, nu pot preciza "mai nimic" din bogăţia interioară, aflătoare în toată SCRIEREA acestui domn, decât (IATĂ UNUL DIN MOTIVELE pentru care, mă "felicit", pentru "ideea" de a avea Postări din "comentarii" !!!) COMENTÂND, scurt şi la obiect ! Ştiu că la un moment dat, primisem acordul domnului Sorin M, însă ... cam de multişor. Şi NICI nu am profitat, pentru a avea asigurată ... continuitatea. Acum, (paranoia Clonării !), aş fi mulţumit măcar să nu mă banneze ! Dacă voi fi lăsat să zburd, precum oaia la păscut, în IMAŞ BOGAT şi PROASPĂT !  (Stop ! Aici mă opresc ! Este 6:40. M-a sunat soră-mea ca să mă trezesc ! Trebuie să o îmbrac pe Ştefania şi să o duc la grădiniţă ! Asta e ! ... După amiază voi reveni, căci fiecare postare aparţine ÎNTREGII ZILE, fără a fi nevoie de UpDatare ! Cel puţin, asta este părerea mea !) 

Cornelius, :) 

Semn de carte

7 comentarii:

Karina spunea...

blogherul meu favorit:)

DoarATAT spunea...

Mulţumesc ... ASEMENEA ! (Doar că la mine ... pare mai firesc, eu abia acum, începând SĂ URC !) :)
~
Cornelius, :)
PS: ... ştiu, uneori "se repetă" ISTORIA, sau, dă senzaţia de Deja vu !
Nici n-ai idee cât de timid eram, când eram tânăr ! Iar acum, când oasele îşi cântă singure a jale, sunt chiar MAI tânăr ca atunci, găsindu-mă tot mai frecvent printre înţelepţi.
Din fericire ... am cam scăpat de timiditate, însă ... din păcate, m-am ales cu "reţinere", o soră vitregă a CENZURII.
Calvarul nici măcar n-a început ! Este dincolo de "Orizont". Problema este că, nu ştiu ... în care parte să "merg", pentru a mă îndepărta ! Poate DOAR în sus ... ~,

DoarATAT spunea...

În mod normal, înţelepţii NU se supără !
~
Înţelepciune la anii tinereţii, mai rar ! Doar prin influenţă ! De la "bătrâni" !
~
Munca îndârjită, fără MOMENTE de RESPIRO ... la ce bun ?
~
O părere SINCERĂ, nu este o critică DISTRUCTIVĂ !!!
~
Cornelius, :)

AA spunea...

Bună ziua. Domnului Cornelius
~
De mult timp doream să vă scriu însă nu am găsit TIMPUL necesar. La fel ca dvs... şi eu... fetiţa ocupă aproape tot timpul, trebuie să ne FIXĂM priorităţile cum frumos spuneaţi dvs:
I Dumnezeu,
ÎI Familia,
III Serviciul (respectiv = ŢARA !),
IV Relaţiile interumane,
V ultimul, dar LA FEL DE IMPORTANT ca "celelalte": propria persoană, adică ... EU !
~
Vroiam să vă felicit, aveţi o FETIŢĂ minunată, să vă trăiască şi să vă bucuraţi de ea în linişte şi pace fără ,,razboaie'' între familii. Restabilirea ,,conexiunilor'' poate fi un proces mai greu la început însă în timp se va transforma în ceva ,,firesc''.
~
Multă fericire vă doresc, cât mai mult timp frumos petrecut alături de FETIŢA dvs!
~
Adriana, :)

DoarATAT spunea...

Doamnă Adriana, chiar am dorit o veste şi de la dvs., fiind pe cu totul altă "relaţie" decât "comunicarea" cu doamna Karina (de exemplu).
Astăzi Ştefania a avut 39,5 grade, am chemat şi "Salvarea". Pentru mine a fost mai greu, fiind singur.
Este de două zile sub medicaţie (probabil, cum zice doctorul: Viroză respiratorie); Doctorul de la Salvare mi-a explicat că "boala" lucrează cu astfel de "CĂDERI", pentru care este bine să fiu pregătit ! (Acum ... am şi supozitoare !)
Mai grav este că EU NU MAI ACCEPT nici un milimetru de minciună !
Iar astăzi, sora ei de 18 ani (abia împliniţi ieri !) a VENIT MONTATĂ ... SĂ MĂ ENERVEZE cu "Tupeu de Om prost" (ea nefiind ... Om prost, ci, doar posedând respectivul "Tupeu". Până la urmă am dat-o afară ! Nesimţirea nu trebuie "suportată" DE NIMENI, indiferent de la "cine" ar veni ea !)
Deja îmi "varsasem", la modul indirect, nişte "venin" în ultimele două postări de pe CORNELIUS ROSCA ! Acum, încerc cu eforturi mari (deşi am avut mica scăpare, la început de articol !) SĂ TAC !
Însă, dând-o afară din casă, aceasta m-a ameninţat ... că-mi DISTRUGE Blogurile !
S-ar putea să nu mai avem ... "bază" de discuţii !
~
Cornelius, :)

AA spunea...

Domnul Cornelius,
îmi pare tare rău de neanţelegerile pe care le aveţi cu sora fetiţei. Eu vă doresc să reuşiţi să ajungeţi la o formă de comunicare constructivă, încercaţi să stabiliţi CONEXIUNILE, aşa e bine şi frumos într-o FAMILIE.
Sănătate multă fetiţei, sper că i-a trecut răceală!

DoarATAT spunea...

Mulţumesc doamnă Adriana Alexandru !
Ştiu, pare simplu, însă IERTAREA are ... treptele ei, care trebuiesc urcate una câte una ! Dacă ar fi vorba doar despre mine, SCARA în sine, n-ar avea prea multe "trepte" !
Din nefericire, "CONTEXTUL" oferit de VIAŢĂ, nu ţine cont ... doar de-o "PĂRERE" !
Toţi suntem ... nişte "închipuiţi", nişte "păreri" ÎN VOIA VÂNTURILOR, VALURILOR !
Adevărata "Unire" se obţine prin împăcări "succesive", dar şi prin VINDECĂRI efective, a "zonelor afectate" !
Vindecarea TREBUIE făcută DOAR DE CEL care a produs paguba ! Spre BINELE LUI ÎNSUŞI ! Căci, "celălalt" îi poate acorda "IERTAREA", care însă NU ESTE PRIMITĂ fără o justă REPARAŢIE, din partea 'faptuitorului'. Atenţie însă: uneori sunt suficiente DOAR cuvintele din care RECUNOAŞTE CĂ A GREŞIT !
Însă, cei mai mulţi, încearcă ÎN CONTINUARE ... să-şi menţină VII ... propriile MINCIUNI, susţinute de ALTE Minciuni !
Eu îl IERT ! Dar "păcătosul" SE AFUNDĂ SINGUR în Păcat ... din cauza Mândriei !
~
Doamnă Adriana !
Minciuna NU TREBUIE TOLERATĂ ! Este spre BINELE ... păcătosului, să nu-i ADMIŢI "FRONDA" şi "TUPEUL", dar, AICI aveţi dreptate: NICI EU NU TREBUIE ... SĂ MĂ ENERVEZ !
~
Vă mulţumesc pentru ÎMPĂCIUIREA propusă ! Ce minunat ar fi fost, să fi depins DOAR de mine !
~
Cornelius, :)

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,