duminică, 24 mai 2009

NU voi, EU SUNT ANORMALUL ...! ! !(+ o completare inerenta)

Marele Dictionar de NEOLOGISME
~
astazi despre:
POPÓR, popoare, s.n.1. Formă istorică de comunitate umană, superioară tribului şi anterioară naţiunii, ai cărei membri locuiesc pe acelaşi teritoriu, vorbesc aceeaşi limbă şi au aceeaşi tradiţie culturală. 2. Totalitatea locuitorilor unei ţări, populaţia unei ţări; cetăţenii unui stat; naţiune, neam, norod. ♦ (Înv.) Populaţia unei cetăţi, a unui oraş, a unui sat (ori a unei părţi dintr-un sat) sau a unei unităţi teritoriale formate din mai multe sate. 3. Masa muncitoare; grosul populaţiei; norod; spec. ţărănime. ♢ Loc. adj. Din popor = care face parte din grosul populaţiei; de origine socială modestă. 4. (La sg.; colectiv) Număr nedefinit (dar mare) de persoane, mulţime mare de oameni strânşi la un loc; poporaţie, poporime. 5. (Înv.) Totalitatea credincioşilor care aparţineau aceluiaşi cult sau aceleiaşi parohii. [Var.: (înv.) pópol, pópul s.m.] – Cf. lat. p o p u l u s, it. p o p o l o.
ASTAZI DEJA PE CALE DE DISPARITIE. S-a ales SOLUTIA simpla a CIP-arii, revenirea deci la NORMALITATEA ANIMALICA. Cui nu-i convine, sa paraseasca Planeta!
Celelalte definitii le puteti citi folosind adresa http://dexonline.ro/search.php?cuv=popor
Multumesc http://dexonline.ro/search.php pentru sprijin . As fi copiat din DEXul meu personal, sau as fi DAT o definitie Personala, dar eu chiar APELEZ de multe ori la serviciile dvs.(ori de cate ori sunt NESIGUR pe cuvintele pe care le folosesc), pentru care va multumesc si pe aceasta cale ! (partea subliniata IMI APARTINE, o puteti folosi, precizând sursa).
In continuarea acestui "Pamflet"... micul meu "coment aiuristic cu iz anarhic" ARUNCAT intr-un "RAFT CU GANDURI"= Diana (nu am permisiunea de a-i comunica adresa)
~
~
"Hristos a Inviat !
La "urma urmei", de ce ATATA tamtam ? Pai nu trebuia sa pape si leul ceva? Ca doar nu i-ar fi priit o roata, sau bancheta din dreapta fata a MASINII (nu o precizam = reclama gratuita)directorului de INCHISOARE...pardon, de Gradina ZOO. Presa a fost de fata AICI prin dl.Cristian Lisandru(care nu si-a terminat INCA ... ce-a inceput, pe celalalt blog al sau). Ceilalti (mai mari...ReLe, A_deverul etc) prea ocupati cu "abaterea opiniei publice" prin stiri "BOMBA": Gigi Bec... a facut un pic de pârnaie... s.a.m.d. ...Dar m-am luat cu vorba.
Fratilor...vorbim TOT despre fratii nostrii. Ca si plantele de altfel. Paduri intregi defrisate si apoi arse ASCUNDERII jafului...sporirii "averilor" unora-altora.
Si câte si mai câte A.T.E.I.sme (ateisme). Pentru ca averile "adunate aici" sunt LACUSTE.
Nu mai vorbim de ROSTul lor, de UTILizarea lor, SUNT facute : PRIN DISTRUGERE.
A Creatiei Dumnezeiesti, A VIULUI . CINE le-a dat dreptul ? Ii stim: SUNT TOT ei, ateii...ce ne conduc FALIMENTULUI. Pentru ca EI , imbogatirii ......
................STATUTUL de ~~"OM INCHIS IN PAZA CIP-ului"~~.
Nu-i nevoie sa mai trimita Bombe ATOMICE.
Trimit NORMALITATE : 1)...2)...dar le stiti pe toate, ce sa vi le mai insir; ieri de exemplu, in CAPITALA tarii, ziua in amiaza mare, paziti bine de O ARMATA de politisti, ... au defilat NORMALII .
NOI suntem anormali ca NU-I ACCEPTAM !...slujindu-i. Va rog sa ma iertati! "Ce vad la altul E valabil MIE !"...NU voi, EU SUNT ANORMALUL !
ADEVARAT A INVIAT !
PS: incercând sa salvez la mine...ca ARTICOL, in loc sa apas "copy", am apasat "paste" anulând un fragment intreg de text (partea punctata). Nu pot sa-l refac, sunt prea nervos pe GRESEALA mea. Oricum, cred ca "restul" vorbeste de la sine. Imi pare rau ca plec suparat (este a doua oara cand mi se intâmpla; atunci, la prima, m-am descurcat)(iar am ...gafat).(Daca nu ies mai repede...cred ca innebunesc).
IMI cer iertare la toata lumea ca las textul fara o "mica" bucatica de continut ! Va iubesc!
Pentru ca IUBIREA...conteaza...la STATUTUL de OM."
~
~
UFFFFFF Doamne Dumnezeule !!!
~
~
"Hristos a Inviat !
Dragii mei, am "gafat un coment" la "postul din 21", ma mai primiti printre VOI ?
Superbe...BINE DE TOT. Mi-e imi plac spicele, as face o lucrare in acrilic dupa foto, se poate? Stiu ca ne inviti "sa luam", dar EU_nu stiu cum ? (dincolo de faptul ca nu am DECAT: PC, Monitor, Tastatura si UN SORICEL).
Daca mai postezi "d'astea"...Biiineeee! Ma mut aici si NU mai plec ! Asa sa STII ! Sic!!
Daca tot am ramas, am tras cu ochiul la "NOI" si la "SPECIAL DAY"...si nu se mai terminau. Pastrati-va cel putin ca ACOLO ! Si fiti in continuare sanatosi si fericiti ! Meritati, acum este Timpul Vostru ! Traiti-l din plin !
Pe fetita mea am botezat-o Ana Maria Stefania . Si ca ORICE copil ... este o dulce , 3 ani si doua luni (8 Martie) de candoare, dar, au cam inceput nazbâtiile.
Dupa cum stie toata lumea, EUUU (adica DoarATAT) sunt ACTIV... pe aici...din ianuarie 2009...si deja risc OSPICIUL. Am aproape 500 de "agrafe" (vreo 80 EI la mine, restul EU la VOI)...si lista (pe care vreau s-o fac, ca sa nu-i mai incurc) ESTE in crestere.Cu o medie zilnica de 6-:-15 NOU veniti. Bineinteles, ceea ce-mi doream eu CEL mai mult, s-a anulat "sine die": COMUNICAREA ! Deci eu ma consider "bebelus" in domeniu . Am cerut ajutor pentru "chestii tehnice" si toti m-au refuzat. Cica-i mai bine sa invat SINGUR...pierzând TIMPUL ... etc., nici nu-l mai solicit (iar ma enervez)... La 53 de ani...POT prinde repede daca mi se arata, macar o data, dar...NU MAI POT PIERDE TIMPUL ...tatonând, pâna DAU de varianta corecta. Am mai spus, undeva, intr-un alt comment, ca "partea de cunostinte tehnice" ar trebui "predata" NU doar gratis, ci OBLIGATORIU. Sa nu poti avea Blog, Site sau Portal (si câte altele vor mai veni) daca nu dovedesti ca STAPANESTI UN MINIM, cât mai MAXIM ! Cum vrem sa FIM mai buni decât strainii, daca ne taiem unii altora CREANGA de sub noi ? La critica INSA nimeni nu ne depaseste...si iata-ma si pe mine...criticând ! Iar cei BUNI si FOARTE BUNI se ALEG din continut ! Si din Activitate si din Implicare...
Si va zic "Buna Ziua !" (iar am luat-o pe aratura...omul vine, dar mai si pleaca).
ADEVARAT A INVIAT !
PS: BineTze !
PS2: Te rog sa ma ierti ca nu ti-am cerut acordul. Este Blogul tau si NU "Rampa de lansare" articolase , pe aiurea ! Te rog frumos sa ma ierti.
~
~
Chiar ma simt "apasat" de grija. Cand oare NU voi mai gresi? Mai ales fata de ceilalti. Ar "trebui" o promisiune...dar: 1) cine stie "ce noutate de greseala" voi mai comite, care chiar daca-i noua ca ASPECT, tot greseala va fi, deci imi voi incalca promisiunea ; 2) Sunt impotriva "obligativitatii", e bine sa fie "de la sine, natural, firesc, nefortat". Asta'i !
~
~
26.05.2009.2~19:28
Imi pare rau ca trebuie sa fac o mica adaugire. O simpatica domnisoara, dupa ce "a citit" articolul (probabil NUMAI pâna "unde a crezut de cuviinta"), a facut acest comentariu:
"...spunea:
sunt mai anormal decat anormali heteroxexuali... cat despre gay... am o singura intrebare... unde exista la voi poezia afectiuni macar.... unde este romantismul... unde este inoncenta iubiri? imi pare rau eu nu o pot vedea... personal simt o oarecare scarba pentru voi...." (24 Mai 2009 22:42)
=
Bine! Un tânar SANATOS. Merg, cum am obiceiul, intâi la cel care mi-a comentat, sa vad ce mai face, apoi, daca nu uit, ii raspund si la mine. DAR...surpriza : acolo mi se anulase singurul comentariu pe care il facusem, asa, ca ... prezentare, un "pic" mai vesel. Am fost TARE dezamagit, ma muncisem "ceva" la el, IAR EU SCRIU numai in direct, FARA notite. Cât am muncit la acel comentariu ANULAT, as fi putut comenta CEL PUTIN in alte doua Bloguri.
Eram nedumerit, incercând sa-mi aduc aminte UNDE gresisem. Stiam ca nu am gresit, deoarece comentariul respectiv AVEA in clar DOUA PARTI. Prima parte, pamfletul, era incadrat cu ghilimele. A doua parte, nu mai avea ACELASI TON LUDIC, facea precizarea ca ce "citise" pana atunci ERA O GLUMA, ba mai mult:
TOT COMENTARIUL ERA INCADRAT , dupa cum bine stiti, de salutul pe care si-l dau crestinii, pana la Innaltare "Hristos a Inviat !", la inceput ; iar la sfarsit "ADEVARAT A INVIAT !". Din câte imi aminteam despre articolul ANULAT, pe care probabil ca-l INNOBILASEM cu diacritice (o procedura care CONSUMA ENORM de mult timp, si pe care o aplic cu drag si cu respect, NU numai persoanei, DAR mai ales Limbii Romane), pe acest aspect nu mai sunt sigur, constatarea disparitiei comentariului meu, in care ma straduisem sa folosesc "cuvinte din suflet", M-A BULVERSAT .
Isi inchipuie cineva ca "SUFLETUL" este bosumflat cumva, ca stare A lui de normalitate. Ca foloseste CUMVA metode Fixe, Sabloane, Nuiele si Pumni in gura ? Chiar asa de "inapoiat"(mintal) SA FIE ??? Ca habar n-are sa Glumeasca, Sa Râda ??? SA SE JOACE ??
DAR CINE SUNT EU SA JUDEC ?
Ceea ce VAD la altul, MIE-mi E Valabil !
Deci, "fatuca"(DUPA CUM VEDETI, GLUMESC DEJA), care, si ea, CA NOI TOTI de altfel, a avut "o perioada incetosata"(se reflecta INCA din articolul ei; am vrut sa-i inseninez, un pic, "incruntarea", glumind == si S-A ales praful).
O asigur ca nu-i port pica, râca, suparare, nesuferire, intristare, pornire, ura. E MULT MAI SIMPLU : "O Iubesc!". Si chiar: O rog frumos sa ma ierte ! EU SUNT ANORMALUL !
Si nu stiu sa ma exprim. Redau textul care probabil ca a nelamurit-o:
~~~~~~~iata-l~~:
"Dupa cum stie toata lumea, EUUU (adica DoarATAT) sunt ACTIV ... pe aici...din ianuarie 2009...si deja risc OSPICIUL."
~~dupa cu observati, "in prezent" este MULT imbunatatit~~~.
Acum CRED ca stiu: domnisoara a citit un CUVANT, pe care l-a TRADUS inafara contextului IMEDIAT in care era amplasat. L- a tradus in cadrul contextului LARGIT, deja uzitat cu putin timp inainte, fara sa bage in seama FETITA (daca as fi rau, as zice ca probabil ea nu iubeste copii, DAR, cum nu sunt rau, n-am sa zic asa ceva). Si cred ca aici I S-A PUS PATA. Si n-a mai citit ce urma "I.M.E.D.I.A.T."...adica U~N~D~E eram eu activ !!! !! !
Ca sa nu mai spun, ca intreg articolul MA DEMASCA, MA PRECIZEAZA o data in plus, ARATA clar...CA IMI PASA !!
~
~
Multumesc http://dexonline.ro/search.php?cuv=activ , voi DEZVALUI doar o definitie, cine doreste MAI MULT, poate folosi aceeasi SURSA, sau alta:
=
ACTÍV adj. 1. v. harnic. 2. v. dinamic. 3. v. susţinut. 4. (GRAM.) (înv.) silitor. (Forma ~ a verbului.)
=
Bineinteles, nu este cazul meu. EU SUNT ANORMAL !
~
trrrr...trrr...--ALO ! Salvarea ? Veniti de ma luati ! Risc sa devin NORMAL !! !! !!

3 comentarii:

elena marin-alexe spunea...

Oricat de mult as vrea sa fiu in spiritul 'democratiei' si oricat m-as stradui asa de amorul 'de vest' sa-i accept pe acesti gay, ca asta sunt, exista cineva care nu-i accepta si in opinia caruia eu ma incred pe deplin:Dumnezeu este.
Daca ei se vor normali, atunci ai dreptate, las-ca suntem noi anormalii. Mie imi este mila de ei! Dar nu-mi place iesirea lor 'la parada' pe strazi printre copiii nostri, pe care nii dorim la fel de 'anormali ca noi'.
O seara placuta . placuta va doresc si ma grabesc sa ies putin la plimbare.

Unknown spunea...

sunt mai anormal decat anormali heteroxexuali... cat despre gay... am o singura intrebare... unde exista la voi poezia afectiuni macar.... unde este romantismul... unde este inoncenta iubiri? imi pare rau eu nu o pot vedea... personal simt o oarecare scarba pentru voi....

DoarATAT spunea...

Multumesc doamnei, care m-a inteles, dar si domnisoarei, care Nu m-a inteles.
Dar deh, ASA-I in viata !
.."si mai bune...si mai rele..BUNE/RELE.."
.."si inchisori...si libertate..."
.."si a putea...si NU se poate..."
.."si NOROI...si STELE..."
Valeriu Sterian, Dumnezeu sa-l odihneasca in Pace !

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,