sâmbătă, 30 mai 2009

A SOCIALIZA nu inseamna "socialism"

Citez doua comentarii (ale "tizului" meu: Gheorghe):
A:
"O mica barfa din cand in cand nu strica nimanui, nu-i asa? Unele persoane insa au prostul obicei de a vorbi mult si fara rost. Pentru ele, palavrageala este un stil de viata. Oare faci si tu parte din aceasta categorie?
Cand un bun prieten iti impartaseste un secret si te roaga sa nu il dezvalui nimanui reusesti sa te tii de cuvant?
Sau un om daca ati acorda un Ajutor ! Tu trebuie sa-ti bati Joc de El?
Sau daca nu ati place de sentimentele lui de ce al bagi in seama?
Sau daca vezi ca el ati ofera bunatate , de ce profiti de bunatate?
Sau de ce publici fel de fel de sugestii urate si fara inteles?
Sau de ca folositi cuvantul (Homo?)
?www.laviniastefan.blogspot.com.
Sau Anumite chestii , cu ce te incalzesc aceste toate?
Nu inteleg , oare nu este pacat?
Ce dovada de crestin aratati Tuturor fratilor nostri?
Eu sunt un om cu care nu as dori sa provoc pe nimeni , dar dvs, ati luato cam tare cu barfa asta despre mine , si JUdecata mare frate Cornelius.nu aveti frica ca veti fi Judecat de catre cel sfant?
+ + +
as dori sa nu mai fiti asa de rau , cu un membru al clerului Bisericesc Ortodox din Romania , Si recunoscut de Patriarhia Romana.
As dori sa fiti pe Stop: (INTERZISA PUBLICAREA UNUI NUME DE FAMILIE )
Articole de Procedura Penale se Gasesc si contra acestor Publicatii, Domnule Atat. ROSCA CORNELIUS.
As putea sa Va dau O publicatie Reala , dar nu Doresc rau la nimeni nu sunt in Gradul acesta , si nu ma caracterizeaza.
As putea sa fiu asa bland pana la o limita , dar vad ca va-ti luat rau de Viata mea.
Va sfatuioesc , sa va retrageti prietene al meu si , frate in iisus.
Va doresc multa sanatate, bucurie.
BINECUVANTARI.
AMIN.ADmin+++"
~
B:
"4) Deja am SI EU "conflict deschis" cu [ Domnul, sau Doamna ], care se prezinta cu semnatura Diacon CAZACU Gheorghe. Vedeti: "Verde in fata !", fara ocolisuri. (va multumesc!).

Mi- am adus aminte !
Il rog pe administratorul de Blog, care semneaza "Diacon CAZACU Gheorghe" sa FIE si domnia sa intelegator, nimeni nu este impotriva SA ca OM al lui Dumnezeu ! Dar ... (presupun) TOTI il roaga SA-SI tempereze "comentariile", incadrindu-se astfel "IN JOC". Si ca "Orice joc ", presupune existenta
:
FAIRPLAY s.n. Acceptare loială a regulilor (într-un joc, într-un sport, în afaceri). ♢ (Adjectival) Nu a avut o comportare fairplay. [Pr.: férplei] – Cuv. engl. , sau
FÁIRPLAY s. v. sportivitate.

asa este cand nu aveti ce face nu?

Oare credeti ca e bine ?

Va multumesc.DOAMNE AJUTA!"
~
RASPUNS:
"Draga frate CAZACU Gheorghe! (daca imi permiteti).
Astazi 30.05.2009.6~9:46 AM
Va rog din tot sufletul! Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Nu vreau sa polemizam la infinit. Dumneavoastra, ca noi toti de altfel, folositi CUVINTE. Acestea trebuiesc inlantuite corect, din punct de vedere estetic si gramatical, pentru a nu creea confuzie. Dumneavoastra aveti cel putin "un stil greoi" in manevrarea cuvintelor. N-ar fi nimic, ma stradui sa "prind" ideea dumneavoastra. Incercati sa fiti mai clar. Incercati sa fiti concis.
Incercati, mai ales cand "criticati", SA NU SCOATETI DIN CONTEXT, cuvintele altora. E pacat ! Incercati sa nu mai puneti "cruci", folosind semnul + (adica "plus"). Va rog, SI INSIST, cand folositi NUME proprii, mai ales daca sunt Sfinte, sa incepeti cu majuscula, in toate cazurile (exceptie facand, cei care semneaza cu MINUSCULE, e treaba lor).Ce ar zice lumea araba, daca eu as scrie TOT timpul, Numele Sfant Allah,~ slavit fie-I Numele!, cu minuscula, asa cum procedati dumneavoastra cand "prea des" scrieti iisus in loc de Iisus, sau d-zeu, ori dumnezeu, in loc de Dumnezeu, cum ar fi firesc, pentru ORICE crestin. Si nu in ultimul rand, va rog, incercati sa nu mai stalciti cuvintele SI MAI ALES "SENSUL LOR" (eu insumi folosesc DEX, cand NU sunt sigur!).Va reamintesc, eu am FOST probat pe VIU, ca sunt cel ce AM DECLARAT ca sunt, AICI in "Virtual". De cate ori am putut, am rugat pe toti (cei care nu aveau, sau aveau incomplet), SA-SI completeze "gadget-ul" "Vizualizati profilul meu complet", macar date esentiale: varsta, sex, locatie, preocupari (sau direct meserie). ASA socializam ! Cu date concrete, nu cu masti! gen: "anonimul" spune...Cuvantul "Homo" este una, iar cuvantul "homosexual" este alt ceva. La care va referiti ?"
~
Acest dialog al "comentariilor" fratesti, "are" loc la adresa http://terrablogdialog.blogspot.com/2009/05/activ-in-virtual.html (inca).
~
Ca o completare (pentru "homosexual") va reamintesc un "comentariu" facut de o draguta "suparacioasa foc", adresat "SI MIE", tinand cont de "represaliile" la care a recurs STIMATA "masca"(pana la proba contrarie):
iata cum "suna":
" sunt mai anormal decat anormali heteroxexuali... cat despre gay... am o singura intrebare... unde exista la voi poezia afectiuni macar.... unde este romantismul... unde este inoncenta iubiri? imi pare rau eu nu o pot vedea... personal simt o oarecare scarba pentru voi....". Vedeti unde duce graba?
Vedeti unde duce "ceata negandirii limpezi", atunci cand "te produci la suparare"; caci asta era starea domnisoarei, "CERTATA" cu prietena ei.
~
Eu vreau CHIAR si ACUM sa fim prieteni, ramanand PRIETENI.
Va rog sa va reamintiti, citez:
"Sufletul crestinului trebuie sa fie delicat, sensibil, sa zboare, sa tot zboare, sa traiasca printre visari. Sa zboare in nemarginire, in stele, in maretiile lui Dumnezeu, in tacere. Cel ce voieste sa devina crestin trebuie mai intai sa devina poet. Asta e ! Trebuie sa te doara. Sa iubesti si sa te doara. Sa te doara pentru cel pe care il iubesti. "
Aceste cuvinte SUNT ale unui OM sensibil, chiar foarte sensibil. Si aceste cuvinte va apartin, chiar daca "au fost inspirate!".
Inca o dovada a inspiratiei dumneavoastra o constituie si partea poetica pe care o "daruiti noua", pe frumoasele si de viata dadatoare Blogurile dumneavoastra; va reamintesc numai o strofa, citez:
"A batut la usa ta Cineva,
O, deschide-I nu mai sta!
Nu-L lasa sa plece trist, poate niciodata
Mâna Lui la usa ta n-are sa mai bata."
~
Draga Frate,
Sa fim impreuna pe "Cale, Adevar, Viata"!
Doamne ajuta!
~
Dar OARE, chiar ne-am CERTAT ?
Nu cumva, in acest Virtual, cineva va vrea raul, vrea sa va denigreze ?
Nu cumva cineva a reusit sa VA SPARGA "Parola" ?
Eu il astept pe adevaratul FRATE:
Diacon CAZACU Gheorghe.
~
Va Iubesc ! Si pe dvs. draga frate, si in egala masura pe toti OAMENII !
~
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
~
gata la 12:42.
Fug la ZBB, ca sa ma Cunoasca In VIU, si alti Bloggeri, din Bucuresti, ca intradevar DoarATAT este cu adevarat, cel ce spune ca ESTE !
~
O ultima definitie, la adresa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Allah . Va multumesc!!!

2 comentarii:

DIACON CAZACU GHEORGHE spunea...

Aprob , Domnului Cornel Rosca Gheorghe sa , Ia Articole Din aceste Patru Bloguri , Prin Acordul Autorului ( PR DIACON CAZACU GHEORGHE )

Aceste sunt:
1) http://frategheorghecazacu.blogspot.com/ : VIATA CRESTINA ORTODOXA
2) http://gheorghediacon.blogspot.com/ : DAI CREDINTA EI PUTERE SUFLETE
3) http://www.cazacugheorghe.blogspot.com/ : Fratele Suferinţei
4) http://www.fratelesuferintei.blogspot.com/ : FRATELE DIACON GHEORGHE CAZACU IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI FIUL OMULUI

Drept De copiere Din acesteBloguri Prin Acordul Meu.

Semnatura: PR. DIACON CAZACU GHEORGHE

PROFIL : MEMBRU AL BISERICII ORTODOXE

ACTIVITATE : MISIONAT IN ITALIA

ORIGINE RELIGIE : ORTODOX

ORIGINE EPISCOPIE : EPISCOPIA HUSILOR
_________________________

Pr. Diacon Cazacu Gh.

DoarATAT spunea...

Am retinut data de 31.05.2009, domnule Pr. Diacon Cazacu Gh.
Va multumesc pentru "Drept De copiere Din acesteBloguri Prin Acordul Meu."
Va multumesc pentru darnicie, eu va cerusem permisiunea "unor mici citate din vreunul din blogurile dumneafoastra", iar dvs. mi le oferiti ca "articole intregi" (citez):
" Aceste sunt:
1) http://frategheorghecazacu.blogspot.com/ : VIATA CRESTINA ORTODOXA
2) http://gheorghediacon.blogspot.com/ : DAI CREDINTA EI PUTERE SUFLETE
3) http://www.cazacugheorghe.blogspot.com/ : Fratele Suferinţei
4) http://www.fratelesuferintei.blogspot.com/ : FRATELE DIACON GHEORGHE CAZACU IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI FIUL OMULUI".
~
Bineinteles, eu NU VOI ABUZA, ci ma voi multumi cu ce v-am solicitat.
Solicitarea mea + "Aprob-ul" dvs., au data de dinainte ca eu sa va dau (primul, apoi dvs.) IGNORE pe ID (imi pare rau,nu stiti cand sa va opriti). De aceea, IAU in CALCUL posibilitatea ca dumneavoastra "sa va razganditi", prin "aruncarea la cos" a "comentariului care contine aprobul dvs" ceea ce MI-AR ADUCE GRAVE PREJUDICII, in special "de imagine". Daca nu reconfirmati "APROB-ul" si pe unul din Muncitele dvs. bloguri ~: "catre administratorul de blog "CORNELIUS ROSCA"(si celelalte ala sale bloguri)...", nu il pot folosi pe cel prezent la mine ! Iar DATA, sa fie ulterioara acestei (prezente) precizari.
Va doresc sa aveti in continuare NUMAI realizari pozitive si "pe placul lui Dumnezeu" !
Fie-ne Doamne dupa VOIA TA !
~
Acest "comentariu" ESTE "O usa deschisa". Folisiti-o, sau...nu ! In care caz "La revedere" sau "adio".
7:38

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,