marți, 16 iunie 2009

Comentez IN DIRECT, doar la mine !

UPDATE(05.09.2009.6 ~ 11:13) REGRET sincer !
Numai Dumnezeu cunoaste ADEVARUL !
Eu nu am avut nici o indreptatire sa vorbesc URAT, sau sa ACUZ, avand sau nu "dovezi, mai mult indirecte" si mai ales cand pe o posibila "lista de banuieli" ASEZI un singur NUME.
Nu stiu cine "MA LUCREAZA" (pentru ca nu S-A OPRIT o clipa), NICI nu vreau sa aflu. Vreau doar sa AFLE ca "deja" l-am IERTAT pentru TOT !
Aici si Acum RETRAG (daca se poate spune asa) TOATE Afirmatiile "rauvoitoare"(e putin spus) facute de persoana mea, ORIUNDE in Blogosfera (dar mai ales pe ale mele "Sertare"), ANTERIOARE acestui "Update", la adresa Domnului Pr. Gheorghe CAZACU, inclusiv referitoare MAI ALES la Frumoasele SI Muncitele Sale BLOGURI !
Singurele mele scuze sunt:
@ Marea Suparare pricinuita de "ACEL" individ,
@ Confuzia in care STAU, confuzie datorata faptului ca in domeniul IT eu sunt practic ANALFABET,
@ Confuzie instalata intr-0 perioada in care ... intradevar ... ne certaseram pe mesenger, TOT datorita neincrederii si nerabdarii mele,
@ "Mi se pusese PATA" si incetasem sa Judec RATIONAL !
Daca NU este PREA tarziu, Il rog frumos Sa Ma IERTE !
Fie-ne Doamne dupa Voia TA !
Amin.
Oricum, domnia sa a fost MAI MULT DECAT DELICAT ... prin Rabdarea DOVEDITA !
Domnule Pr. Gheorghe CAZACU, va rog frumos sa ma IERTATI ! (Recunosc: am fost cel putin MOJIC !). Dumnezeu sa va binecuvanteze, pe dumneavoastra si creatia dumneavoastra dedicata lui Dumnezeu ! Amin.
~
Acest "Act Reparator" a fost scris "in deplinatatea facultatilor mintale", ca un MINIM necesar (macar inceputului) Revenirii la NORMALITATE !
(gata la 05.09.2009.6~11:53 AM).
~
Nu voi da satisfactie unui nebun !
Iată Blogurile in spatele cărora se ascunde MOARTEA:
1) http://frategheorghecazacu.blogspot.com/ : VIATA CRESTINA ORTODOXA
2) http://gheorghediacon.blogspot.com/ : DAI CREDINTA EI PUTERE SUFLETE
3) http://www.cazacugheorghe.blogspot.com/ : Fratele Suferinţei
4) http://www.fratelesuferintei.blogspot.com/ : FRATELE DIACON GHEORGHE CAZACU IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI FIUL OMULUI
5) nu-l mai găsesc; il rog să-mi mai dea adresa incă o data, tot in "comentarii"
.
Pe cine nu lasi să moară, nu te lasă să trăiesti !
.
Ieri, in plină criză de nervi, am scris un articol "trofeu pentru diavol" ; nu pot să spun decât că m-am mai calmat. Vorba lungă UCIDE mesajul !
.
Cel care se dă drept Pr. Diacon Gheorghe CAZACU, a reusit să imi copieze IDENTITATEA, făcând comentarii in NUMELE meu, inclusiv la rubrica "Postati un comentariu" de pe blogurile mele,
.. dorind astfel ca lumea (cei care Comunică) să creadă că eu am innebunit !
Vă dau (probabil ultim) un singur exemplu: http://abisurilemele.blogspot.com/ , la articolul din 6 Iunie, " Orice CONFLICT este MAJOR !!! ", comentariile 2(DOI) si 5(cinci) nu-mi apartin. In cazul in care acestea "dispar", "Inger Cazut" sau "Lucylle" poate confirma că AU FOST.
Ati văzut CONFUZIA ? Si PERFIDIA ?
In comentariul 4(patru) eram interpelat de către "Inger Cazut" ... altcineva i-a răspuns, după aproape PATRU ore, "in numele meu~coment. 5, care REPET: nu-i al meu", si imediat (dupa 35 de minute, domnisoara Luciana V, ii răspunde, FARA să-si dea seama că NU ERA COMENTARIUL MEU. In cele 35 de minute, probabil SE INTAMPLASE CEVA, deoarece si-a schimbat pseudonimul, (acum, la mine si la dumneaei devenise "Lucylle"). [de fapt 4 ore si 35 de minute,(dar cred ca m-am incurcat)].
.
Ati inteles ?
Mai am exemple, dar ... pierdem timp. (deja de ieri, "minunătia SA" mi-a trimis două comentarii ... perfide ... "SUFERIND Alaturi de mine" ... NU-I nevoie ! ... nici măcar nu le-am citit).
.
cuvântul meu ~~~ in balantă cu ~~~ al "fratelui"
.
EU NU VOI MAI PERMITE :
~ comentarii de la "anonimi"
~ Bloguri "anonime" atasate in CAPUL LISTEI
.
voi incerca să moderez INTRAREA comentariilor la mine
Cine mă poate ajuta, nu stiu cum să procedez ?
.
REPET: CALVARUL MEU a inceput din data de 22 MAI, când am plasat Primul comentariu la
http://laviniastefan.blogspot.com/2009/04/eu-de-pasti-acum-100-de-ani.html
Acest "Pr. Diacon Gheorghe CAZACU", m-a bombardat NON STOP pe Yahoo! Messenger; făcuse rost de ID-ul meu. M-a agasat până i-am dat IGNORE.
.
Vă reamintesc, vă rog să mă iertati, dar de ieri "Azi, 15.06.2009.1 ~ 17:35, a incetat orice COMENTARIU din partea mea, catre orice Partener la DIALOG, accesat de mine, de-a lungul timpului." ~ m-am tinut de cuvant.
.
Lucram la acest articol si CONSTAT CA nu mai sunt sigur NICI ce primesc, ca mesaj, de la CEILALTI Bloggeri:
Iată dubiul meu, de la ora 8:42 AM, din 16 Iunie 2009:
gabriela spunea...
imi pare rau pentru ce vi sa intamplat,nu este corect,de ce sa comentez in numele altui om??,parca a inebunit lumea,iar pentru comentaruii ca sa le moderatii si sa apara doar cele pe care doriti,cand deschideti blogul la setarii aveti sectiunea comentariii si acolo selectati motivarea comentariilor-intotdeauna si dupa aia salvati ce ati selectat,doar asa va puteti manevra comentariile,sper ca m-am facut inteleasa,va doresc mult succes.
16 iunie 2009 08:34
,
la care intradevăr, eu am răspuns (avand messenger deschis, am răspuns "rapid", stiind că am primit mesaj):
,
DoarATAT spunea...
Imi pare rău, nu stiu cui răspund : "doamnei gabriela" sau "fratelui"
STOP !
16 iunie 2009 08:38
~
DAR DACA in locul meu răspundea "TRUFIA SA" ?
.
De aceea, din start, am pus titlul CORECT acestui articol !!!
.
Mai preiau din articolul de ieri AVERTISMENTUL:
Solicit TUTUROR cititorilor mei, să tină cont de DATE, si orice comentariu "care probabil este de la mine", să fie ATENT ANALIZAT, deoarece NU toate imi apartin.
(De fapt, chiar sunt USOR de depistat cele care imi apartin, eu AVAND un stil inconfundabil".)
,
.de asemenea.
,
retineti deci, vă rog analizati toate comentariile mele de pretutindeni, inclusiv de pe blogurile mele !, deoarece NU toate comentariile sunt ale mele !!!
~
Perioada vizată este:
24 MAI 2009 ~ 20:30 .... si .... 15 IUNIE 2009 (luni) ~ 17:40
,

.ca si.
,
EU imi cer iertare, dar SUNT nevoit să-mi incetez ACTIVITATEA.
Dar, deocamdată VOI COSMETIZA la mine pe "sertare", incluzand MODERAREA COMENTARIILOR. Vă multumesc, doamnă "gabriela", imi cer iertare, dar trebuie să fiu FOARTE atent (oricum, eu am memorie de elefant). Deja, l-am făcut prea lung mesajul .
.
Ii rog pe tehnicienii sistemului numit INTERNET, să rezolve această PROBLEMA !
Eu nu stiu engleza, dar ROG pe toti cei CARE POT si care nu doresc să pătească la fel, să ACTIONEZE ei insisi. Este amenintată COMUNICAREA intre SEMENI !!
Vă Multumesc pentru IUBIRE !
.
DoarATAT
,
Exact acum un minut, punand diacritice, am primit mesaj nou. Daca este BUN, adica intradevar de la "gabriela", ii multumesc din tot sufletul (ora 9:40).
Am uitat sa plec la servici. Revin dupa amiaza. Va rog sa ma Iertati !
.
Atentie ! mi-am adus aminte:
Mirela, desi i-am interzis Continuarea RELATIEI cu "fratele" pe Messenger, (am ragusit tipand), nu numai ca a continuat, DAR I-A TRIMIS SI POZE DE FAMILIE !
Eu nu stiu sa introduc IGNORE, ca as fi INTRERUPT cu mana mea !
,

10 comentarii:

Bejenaru Gabriela spunea...

imi pare rau pentru ce vi sa intamplat,nu este corect,de ce sa comentez in numele altui om??,parca a inebunit lumea,iar pentru comentaruii ca sa le moderatii si sa apara doar cele pe care doriti,cand deschideti blogul la setarii aveti sectiunea comentariii si acolo selectati motivarea comentariilor-intotdeauna si dupa aia salvati ce ati selectat,doar asa va puteti manevra comentariile,sper ca m-am facut inteleasa,va doresc mult succes.

DoarATAT spunea...

Imi pare rau, nu stiu cui raspund : "doamnei gabriela" sau "fratelui"
STOP !

Bejenaru Gabriela spunea...

mai intai sa va rezolvati problema pe care o aveti,iar daca eu am fost de un mic ajutor imi veti raspunde,binenteles ca nu sunteti obligat sa o faceti.

Zenna spunea...

Unii sunt atat de rautaciosi, nu inteleg ce rezolva daca fac asemenea lucruri urate, mai ales unor persoane care nu le-au facut nimic... Imi pare rau pentru ce ati patit si sper sa se remedieze repede situatia.

CAZACU GHEORGHE spunea...

"SA FII AGRESIV ESTE USOR!!!
SA CONTINUI OPTIUNI DE MANIFEST IARASI ESTE RAU!
SA FITI ATENTI LA MODALITATI PERSONALE!
SA FITI ATENTI MORAL SI PSHIC!
SA VA DEZVOLTATI MENTALITATEA!
SI VA ROG SA NU ;MAI SCRIETI IN AGRESIVITATE"
_______________________________
Mentionez:: De unde sa incepem in documentarea pe aceasta tema? Pentru inceput, te invitam sa citesti opinii ale autorilor ,referitor la Bogareala asta a Dvs...(activitatea de a starni galceava, de a pune paie pe foc, de a aborda subiecte fierbinti).

Cum se poate analiza agresivitatea dintr-o alta perspectiva decat opozitia bine-rau? Agresivitatea poate fi judecata si altfel decat in binomul bine - rau. Poti analiza agresivitatea din perspectiva rezultatelor: eficient - ineficient. Astfel, agresivitatea poate sa duca la rezultate dorite, sau la rezultate mai putin dorite. Si asta este perspectiva din care va propunem o analiza pe acest site.

Care sunt exemple tipice in care poti fi agresiv pe INTERNET?

Sa presupunem ca avem de face cu un cititor care nu ramane indiferent la mesajul tau. In ce consta actiunea ca urmare a manifestarii tale de agresivitate pe Internet?

Schimbarea poate sa aiba loc si ea pe mai multe niveluri: cineva poate bloca mesajele agresive de pe blogul sau (schimbare la nivelul persoanei care a trimis comentariul negativ).

Apoi, e posibil ca scopul agresivitatii sa fie atins: daca injuri pe cineva ca face fapta X, persoana care a fost injurata poate sa renunte sa mai faca fapta X. In fine, agresivitatea pe Internet poate duce si la o paradoxala stare de reciprocitate. E posibil sa ti se raspunda cu aceeasi moneda.

Concluzia mea Personala:
_________________________
In concluzie, agresivitatea pe Internet are efecte, foarte rar fiind cele dorite (schimbarea in bine a persoanei sau actiunii fata de care suntem agresivi). Sunt sanse mici ca o manifestare agresiva sa rezulte intr-un rezultat pozitiv. Recomandam asadar sa nu va manifestati agresiv, din simpla observare a slabelor rezultate.

Ana spunea...

la cati nebuni sunt pe net ,nu ma maai mira nimica! In spatele unui ip , unii cred ca pot face multe,dar ar trebui sa nu lasati asa povestea aceasta, salvati ip ul respectivei persoane care va sicaneaza si apoi mai vedeti ce puteti faci,macar o demascati! in legatura cu moderarea comentariilor,trebuie sa mergeti in Tablou de bord la Setari si apoi Comentarii ,iar mai jos aveti varianta " Moderarea comentariilor" si acolo bifati "intotdeauna" si dati save ( sau ok) ce aveti acolo pt a se salva setarea cea noua. mult succes in tot!

DoarATAT spunea...

Multumesc de Raspunsurile Dumneavoastre multa stima , si succes in activitatea tuturor cred ca ideii ar fi pentru aceasta moderare a comentariilor!! nu? Eu nu prea Cunosc asa Bine sa uzez Pc.. net..etc.. Dar o sa invat din greselile mele pe care le fac zi de zi ... Cred ca omul din Greseli se invata nu?

elena marin-alexe spunea...

Domnule acum am inteles cum stau lucrurile.Mie mi se parea ciudat acest tip si ma deranja mult ca e agramat la extrem...Cei de facut? Imi pare sincer rau pt. toate necazurile pe care vi le-a pricinuit acest tip...Tocmai mi-a pus un comentariu in 'versuri' Ma doare capul...si sunt putin necajita, de situatie...Va doresc o noapte linistita si va multumesc pt. sfaturi.

elena marin-alexe spunea...

SCUZE am vrut sa scriu: ce-i...

DoarATAT spunea...

Buna Ziua !
Supararea mea A TRECUT, dar ... prietenii NU MAI TREC !
Au fost "mobilizati" ... de "prieteni" !
Da, doamna "elena marin-alexe", da doamna "ana", da domnisoara(FroZen)Zenna, da "chiar eu" MANIPULAREA si-a atins "scopul". Va CUNOSC "parerea" ... pe care ATI "asimilat-o" ... SI de la Adrian !!!
Domnisoara "gabriela", in perioada in care v-am raspuns ... AVEATI "mici" nereguli, in legatura cu Blogul dvs.
Daca am gresit EU, imi cer Iertare, de la toata lumea !
Va Iubesc !
~,

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,