luni, 15 iunie 2009

Va cer AJUTOR !

Deoarece sunt sabotat de când am postat al doilea comentariu pe blogul : http://laviniastefan.blogspot.com/2009/04/eu-de-pasti-acum-100-de-ani.html .
Cel care se da drept Pr. Diacon Gheorghe CAZACU, a reusit sa imi copieze IDENTITATEA, facând comentarii in NUMELE meu, si deci prin crearea CONFUZIEI, doreste sa ma distruga.
Azi, 15.06.2009.1 ~ 17:35, a incetat orice COMENTARIU din partea mea, catre orice Partener la DIALOG, accesat de mine, de-a lungul timpului.
VA SOLICIT imperativ AJUTORUL ! Este vorba despre NOI toti, acest individ ISI BATE JOC de OAMENI !
Iata comentariul meu, primul: " DoarATAT spunea...
Hristos a Inviat !
Data viitoare ... sigur vin, Nu mai ratez ocazia...chiar daca nu voi fi invitat...ma voi agata de "Trasura".
Mamaaa, mama CATI mai AIII ! 260 ! Si nici n-am timp sa verific daca FAC PARTE ! (serviciul...unde fug dupa doar cateva vorbe).
Draga Lavinia, ma "cunosti", desi trec mai rar pe aici (IN DEFAVOAREA MEA), si nu stiu de ce am impresia CA TE-AM JIGNIT !! Te rog , te rog...TE ROG ...de mii de ori TE Rog sa ma ierti daca te-am jignit sau suparat vreodata ! Stop ! Te IUBESC , si gata .

Ca de obicei, pe unde-i place sa "citeasca", SorinM este debordant. Ii multumesc ! Si tuturor celorlalti !
Am o "alta" rugaminte, dar vei proceda CUM vrei: Te rog, ai RABDARE, chiar eu am fost ACUZAT ca "dau buzna in gradina si ograda, sarind gardul, cand POARTA e deschisa" !
Si m-am cait...desi probabil nu suficient...pentru ca am recidivat, cel putin inca o data. ASA este in virtual, desi avem Bune intentii (sau NU) FIECARE "traduce" diferit Mesajul "celuilalt". Stiu, e bine "sa NU mai cadem in pacat"...ECCE HOMMO !!! Deocamdata, (EU cel putin asa fac) e bine sa pastram TOATE usile deschise ! Si ferestrele !
Mirela, fata sotiei mele: Mihaela, a primit ajutor (bucurie mare: i-a tocat pe blugi, ochelari, bluze....)de la "cineva" care ESTE confuz DUPA peste 8 ani "in misiune" in Italia. Intradevar, omul se enerveaza usor, este PACAT ca o face pe indiferent care BLOG (inclusiv pe al lui, la comentarii).ECCE HOMMO ! Stiu ca acum SE VA SUPARA PE MINE ! Il rog sa aleaga CALEA, ADEVARUL, VIATA ! Si noi toti LA FEL !
La urma urmei, CINE sunt eu sa judec pe fratele meu ?
Va iubesc pe toti...iar daca NU, atunci VREAU sa va IUBESC !!!
La Revedere, draga "LAVINIA STEFAN", nu-ti promit decat ca VOI mai trece pe la tine (ca si pe la ceilalti) cand voi AVEA TIMP !
SANATATE MULTA TUTUROR !!!
ADEVARAT A INVIAT !
22 mai 2009 09:22 "
~
Iar pe urmatorul sunt AMENINTAT de "fratele" sa-l anulez, CACI ... dar el DEJA ma saboteaza !
~
" DoarATAT spunea...
Hristos a Inviat !
Va iubesc pe toti, dar mai ales pe administratorul acestui Blog !Eu am 9...si mai fac, ma descurc greu la COMUNICARE (din partea mea) si ma stradui sa-i multumesc pe toti care AU VENIT, tocmai vin, sau poate VOR mai veni (unii dintre ei, nu lasa ca semn al trecerii decat...comentariul ; sper din tot sufletul sa NU-L anuleze: Pentru mine inseamna ENORM)... iar vorbesc despre mine! Desi am atatea sa-ti spun, incerc sa fiu concis:
1) Trebuiesc respectate drepturile de AUTOR !(cand ai timp http://grosca.blogspot.com/ la 24 Mai 2009 NU voi, EU SUNT ANORMALUL ...! ! !)
2) Le multumesc prietenilor tai (unii comuni) pentru comentarii, fiind pe Blogul tau, ITI APARTIN, deci AM reusit sa le citesc pe toate (ale acestei "postari" bineinteles"), dar (desi cunosc "... .. .") am ramas si eu ACUM, nedumerit.
3) Lumea "virtuala" maturizeaza RAPID, dar la fel de repede Scoate la iveala: "calitatile" si CALITATILE, bloggeristilor ca OAMENI.
4) Eu invat (sa-mi fie rusine, la 53 de ani..!) si din experienta altora; "aici" zic: "Va multumesc pentru rabdarea de a ma primi pe Blogurile dvs.!")
5)DoarATAT ! Ba nu: TE Iubesc!; La Revedere!
ADEVARAT A INVIAT !

24 mai 2009 20:39 "
~
Solicit TUTUROR cititorilor mei, sa tina cont de DATE, si orice comentariu "care probabil este de la mine", sa fie ATENT ANALIZAT, deoarece NU toate imi apartin. De fapt, chiar sunt USOR de depistat cele care imi apartin, eu AVAND un stil inconfundabil".
Iar stilul "fratelui" alias "anonimul LAS", de asemenea, este inconfundabil !
~
retineti deci, va rog analizati toate comentariile mele de pretutindeni, inclusiv de pe blogurile mele !, deoarece NU toate sunt ale mele !!!
Perioada vizata este:
24 MAI 2009 ~ 20:30 .... si .... 15 IUNIE 2009 (luni) ~ 17:40
~
EU imi cer iertare, dar SUNT nevoit sa-mi incetez ACTIVITATEA.
~
DoarATAT : cele doua comentarii care urmeaza sunt de la adresa http://abisurilemele.blogspot.com/2009/06/orice-conflict-este-major.html
Nu-mi apartin ... sunt ale DIAVOLULUI !:
"ROSCA CORNELIUS spunea...

Va iubesc asa cum sunt , dar si pe alta parte iar va promit o Batalie
Legendara!!!!!
Oare ce sa fie?
Urmariti situl, si ce sa fie?
hmmmmm.............
07 iunie 2009 15:38 " am lasat nespatiat, nu cum apare "in original" (foarte spatiat).
;
"DoarATAT spunea...

Virtual este tot nu? hai sa nu mai fim asa de invidiosi pe persoane!
sa fim mai buni nu?
14 iunie 2009 16:24 "
, ceea ce nu poate (probabil) sa anuleze, in caz ca le retrage, ESTE chiar faptul ca ramane "comentariu anulat de autorul sau". Dar chiar daca "reuseste" sa le faca disparute, NU POATE sa o faca disparuta pe ACEA PERSOANA INTERPELATA (in cazul de fata
"Lucylle spunea..." fosta: "Inger Cazut spunea... " , care poate depune marturie. Sper sa nu fie singura ! Oare de ce m-a parasit "brusc", de curând, "nastase" ???? L-am cautat si nu-l gasesc pe nicaieri !!!!
Nu uitati ca eu, cel real Va Iubesc !
Apropo, cred ca stiu cum a procedat, este "aproape simplu" ; eu nu am facut comentarii "anonime", DAR AICI este CHEIA !
Tehnicienii ar trebui SA INDREPTE lucrurile !!!
~
Din pacate, isi bate joc si de propria creatie, indirect bineinteles ! Dumneavoastra il mai cititi ?:
1) http://frategheorghecazacu.blogspot.com/ : VIATA CRESTINA ORTODOXA
2) http://gheorghediacon.blogspot.com/ : DAI CREDINTA EI PUTERE SUFLETE
3) http://www.cazacugheorghe.blogspot.com/ : Fratele Suferinţei
4) http://www.fratelesuferintei.blogspot.com/ : FRATELE DIACON GHEORGHE CAZACU IN SLUJBA LUI DUMNEZEU SI FIUL OMULUI
5) nu-l mai gasesc; il rog sa-mi mai dea adresa inca o data, tot in "comentarii"
~
Pe cine nu lasi sa moara, nu te lasa sa traiesti !

2 comentarii:

GHEORGHE CAZACU spunea...

Doamne Ajuta Am reusit sa Vad , necazurile Dumneavoastre Nu pot sa-mi dau seama ce sa intamplat fratele meu , si nu stiu de unde a pornit pricina aceasta impotriva mea eu sincer sa va spun nu cunosc desopre postari" etc... si altele chiar va luati de viata mea asa degeaba? deci cautati persoana cu ncare se ocupa de blogeristi si sa anulati acel Blog cu care este scris de Dvs.. Acum nu stiu ce sa zic !!!! sunt Cuprins de spaima ce activitate ati construit si acum sa se rovinee!!!! nustiu deci daca dori ti adresa mea utila este:

cazacu152001@yahoo.it

Inca din anii copilariei, mi s-a intiparit in minte ca trebuie sa spun intotdeauna adevarul, chiar daca lucrul acesta mi-a adus, de multe ori, neplaceri sau pierderi mari…

“Adevarul este o notiune semantica ce implica concordanta intre cunostintele noastre si realitatea obiectiva”, adica “o oglindire exacta a realitatii in gandirea noastra”. Adevar inseamna exactitate. Daca iti cere cineva paine, nu-i dai o piatra. Cand spui paine, in mintea ta, apare imaginea imbietoare a produsului de panificatie, facut din graul strans, dus la moara, macinat, ca apoi, gospodina sau brutarul sa foloseasca faina, din care sa iasa, ca un miracol, si painea, cu care ne hranim, ca sa traim.

Adevarul este in antiteza cu minciuna. Prin minciuna se intelege “denaturarea intentionata a adevarului, avand de obicei ca scop inselarea cuiva”.

In filozofie, se reliefeaza existenta adevarului obiectiv, in care “continutul obiectiv al reprezentarilor omului, corespunde realitatii lumii obiective, independent de subiectul cunoscator.” Exista si un adevar relativ, prin care “se intelege reflectarea reala, insa aproximativa, limitata a realitatii.”
Astazi, parca traim intr-o lume pe dos, caci oamenilor le plac mai mult “adevarurile” create de ei. De aceea, este asa de mare nedreptate in lume. Lumea s-a intors pe dos! Valorile morale au fost alterate prin pacate tolerate. Legile morale au fost schimbate si terfelite in interpretari colorate in culori abisale, cand ce este sfant si curat este patat si dat la o parte de oameni “care inaduse adevarul in nelegiuirile lor, schimband in minciuna adevarul lui Dumnezeu” (Romani 1:25). Chiar cuvinte nevinovate au fost denaturate!...

Al vostru Frate va doreste Activitate Placuta in Continuare....

Doamne Ajuta!

GHEORGHE CAZACU spunea...

Deci Afirm !!!!!

Cand afirm ca lumea e “pe dos”, ma refer la lucrurile apocaliptice ce se petrec in lumea materiala, morala si spirituala de azi: razboaie si vesti de razboaie, un neam se scoala impotriva altui neam, cutremure de pamant, miscari seismice ingrozitoare, schimbari atmosferice dezastruoase, ploi interminabile, seceta, uragane, furtuni distrugatoare, foamete, prooroci mincinosi, imoralitate dusa pana la cele mai draconice forme, “din pricina inmultirii faradelegii, dragostea celor mai multi racita”, lepadarea de credinta, vremuri grele, foamete, “oamenii sunt iubitori de sine, iubitori de bani, laudarosi, trufasi, hulitori, neascultatori de parinti, nemultumitori, fara evlavie, fara dragoste fireasca, neinduplecati, clevetitori, neinfranati, neimblanziti, neiubitori de bine, avand doar o forma de evlavie, dar tagaduindu-i puterea”, fara mila, fara credinta, boli incurabile, suferinte si moarte, debusolare si izolare, egoism si nepasare la orice pas... O lume intoarsa pe dos de pacat, de minciuna!...

Strig catre Cer: Doamne, fa-ne o Lume mai buna prin Adevar!...

Si aud raspunsul Divin: “Daca ramaneti in Cuvantul Meu, sunteti in adevar ucenicii Mei; veti cunoaste Adevarul, si Adevarul va va face liberi” (Ioan 8:31-32).

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,