sâmbătă, 30 mai 2009

A SOCIALIZA nu inseamna "socialism"

Citez doua comentarii (ale "tizului" meu: Gheorghe):
A:
"O mica barfa din cand in cand nu strica nimanui, nu-i asa? Unele persoane insa au prostul obicei de a vorbi mult si fara rost. Pentru ele, palavrageala este un stil de viata. Oare faci si tu parte din aceasta categorie?
Cand un bun prieten iti impartaseste un secret si te roaga sa nu il dezvalui nimanui reusesti sa te tii de cuvant?
Sau un om daca ati acorda un Ajutor ! Tu trebuie sa-ti bati Joc de El?
Sau daca nu ati place de sentimentele lui de ce al bagi in seama?
Sau daca vezi ca el ati ofera bunatate , de ce profiti de bunatate?
Sau de ce publici fel de fel de sugestii urate si fara inteles?
Sau de ca folositi cuvantul (Homo?)
?www.laviniastefan.blogspot.com.
Sau Anumite chestii , cu ce te incalzesc aceste toate?
Nu inteleg , oare nu este pacat?
Ce dovada de crestin aratati Tuturor fratilor nostri?
Eu sunt un om cu care nu as dori sa provoc pe nimeni , dar dvs, ati luato cam tare cu barfa asta despre mine , si JUdecata mare frate Cornelius.nu aveti frica ca veti fi Judecat de catre cel sfant?
+ + +
as dori sa nu mai fiti asa de rau , cu un membru al clerului Bisericesc Ortodox din Romania , Si recunoscut de Patriarhia Romana.
As dori sa fiti pe Stop: (INTERZISA PUBLICAREA UNUI NUME DE FAMILIE )
Articole de Procedura Penale se Gasesc si contra acestor Publicatii, Domnule Atat. ROSCA CORNELIUS.
As putea sa Va dau O publicatie Reala , dar nu Doresc rau la nimeni nu sunt in Gradul acesta , si nu ma caracterizeaza.
As putea sa fiu asa bland pana la o limita , dar vad ca va-ti luat rau de Viata mea.
Va sfatuioesc , sa va retrageti prietene al meu si , frate in iisus.
Va doresc multa sanatate, bucurie.
BINECUVANTARI.
AMIN.ADmin+++"
~
B:
"4) Deja am SI EU "conflict deschis" cu [ Domnul, sau Doamna ], care se prezinta cu semnatura Diacon CAZACU Gheorghe. Vedeti: "Verde in fata !", fara ocolisuri. (va multumesc!).

Mi- am adus aminte !
Il rog pe administratorul de Blog, care semneaza "Diacon CAZACU Gheorghe" sa FIE si domnia sa intelegator, nimeni nu este impotriva SA ca OM al lui Dumnezeu ! Dar ... (presupun) TOTI il roaga SA-SI tempereze "comentariile", incadrindu-se astfel "IN JOC". Si ca "Orice joc ", presupune existenta
:
FAIRPLAY s.n. Acceptare loială a regulilor (într-un joc, într-un sport, în afaceri). ♢ (Adjectival) Nu a avut o comportare fairplay. [Pr.: férplei] – Cuv. engl. , sau
FÁIRPLAY s. v. sportivitate.

asa este cand nu aveti ce face nu?

Oare credeti ca e bine ?

Va multumesc.DOAMNE AJUTA!"
~
RASPUNS:
"Draga frate CAZACU Gheorghe! (daca imi permiteti).
Astazi 30.05.2009.6~9:46 AM
Va rog din tot sufletul! Asa sa-mi ajute Dumnezeu! Nu vreau sa polemizam la infinit. Dumneavoastra, ca noi toti de altfel, folositi CUVINTE. Acestea trebuiesc inlantuite corect, din punct de vedere estetic si gramatical, pentru a nu creea confuzie. Dumneavoastra aveti cel putin "un stil greoi" in manevrarea cuvintelor. N-ar fi nimic, ma stradui sa "prind" ideea dumneavoastra. Incercati sa fiti mai clar. Incercati sa fiti concis.
Incercati, mai ales cand "criticati", SA NU SCOATETI DIN CONTEXT, cuvintele altora. E pacat ! Incercati sa nu mai puneti "cruci", folosind semnul + (adica "plus"). Va rog, SI INSIST, cand folositi NUME proprii, mai ales daca sunt Sfinte, sa incepeti cu majuscula, in toate cazurile (exceptie facand, cei care semneaza cu MINUSCULE, e treaba lor).Ce ar zice lumea araba, daca eu as scrie TOT timpul, Numele Sfant Allah,~ slavit fie-I Numele!, cu minuscula, asa cum procedati dumneavoastra cand "prea des" scrieti iisus in loc de Iisus, sau d-zeu, ori dumnezeu, in loc de Dumnezeu, cum ar fi firesc, pentru ORICE crestin. Si nu in ultimul rand, va rog, incercati sa nu mai stalciti cuvintele SI MAI ALES "SENSUL LOR" (eu insumi folosesc DEX, cand NU sunt sigur!).Va reamintesc, eu am FOST probat pe VIU, ca sunt cel ce AM DECLARAT ca sunt, AICI in "Virtual". De cate ori am putut, am rugat pe toti (cei care nu aveau, sau aveau incomplet), SA-SI completeze "gadget-ul" "Vizualizati profilul meu complet", macar date esentiale: varsta, sex, locatie, preocupari (sau direct meserie). ASA socializam ! Cu date concrete, nu cu masti! gen: "anonimul" spune...Cuvantul "Homo" este una, iar cuvantul "homosexual" este alt ceva. La care va referiti ?"
~
Acest dialog al "comentariilor" fratesti, "are" loc la adresa http://terrablogdialog.blogspot.com/2009/05/activ-in-virtual.html (inca).
~
Ca o completare (pentru "homosexual") va reamintesc un "comentariu" facut de o draguta "suparacioasa foc", adresat "SI MIE", tinand cont de "represaliile" la care a recurs STIMATA "masca"(pana la proba contrarie):
iata cum "suna":
" sunt mai anormal decat anormali heteroxexuali... cat despre gay... am o singura intrebare... unde exista la voi poezia afectiuni macar.... unde este romantismul... unde este inoncenta iubiri? imi pare rau eu nu o pot vedea... personal simt o oarecare scarba pentru voi....". Vedeti unde duce graba?
Vedeti unde duce "ceata negandirii limpezi", atunci cand "te produci la suparare"; caci asta era starea domnisoarei, "CERTATA" cu prietena ei.
~
Eu vreau CHIAR si ACUM sa fim prieteni, ramanand PRIETENI.
Va rog sa va reamintiti, citez:
"Sufletul crestinului trebuie sa fie delicat, sensibil, sa zboare, sa tot zboare, sa traiasca printre visari. Sa zboare in nemarginire, in stele, in maretiile lui Dumnezeu, in tacere. Cel ce voieste sa devina crestin trebuie mai intai sa devina poet. Asta e ! Trebuie sa te doara. Sa iubesti si sa te doara. Sa te doara pentru cel pe care il iubesti. "
Aceste cuvinte SUNT ale unui OM sensibil, chiar foarte sensibil. Si aceste cuvinte va apartin, chiar daca "au fost inspirate!".
Inca o dovada a inspiratiei dumneavoastra o constituie si partea poetica pe care o "daruiti noua", pe frumoasele si de viata dadatoare Blogurile dumneavoastra; va reamintesc numai o strofa, citez:
"A batut la usa ta Cineva,
O, deschide-I nu mai sta!
Nu-L lasa sa plece trist, poate niciodata
Mâna Lui la usa ta n-are sa mai bata."
~
Draga Frate,
Sa fim impreuna pe "Cale, Adevar, Viata"!
Doamne ajuta!
~
Dar OARE, chiar ne-am CERTAT ?
Nu cumva, in acest Virtual, cineva va vrea raul, vrea sa va denigreze ?
Nu cumva cineva a reusit sa VA SPARGA "Parola" ?
Eu il astept pe adevaratul FRATE:
Diacon CAZACU Gheorghe.
~
Va Iubesc ! Si pe dvs. draga frate, si in egala masura pe toti OAMENII !
~
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
Plantati pe Orizont COPACI, Sa Creasca-n Infinit !
~
gata la 12:42.
Fug la ZBB, ca sa ma Cunoasca In VIU, si alti Bloggeri, din Bucuresti, ca intradevar DoarATAT este cu adevarat, cel ce spune ca ESTE !
~
O ultima definitie, la adresa: http://ro.wikipedia.org/wiki/Allah . Va multumesc!!!

vineri, 29 mai 2009

Ăsta ESTE Apel, nu articol !!!

http://asociatia-ihtis.ro/
http://asociatia-ihtis.ro/
http://asociatia-ihtis.ro/2009/05/26/teama-de-a-fi-eu/
http://asociatia-ihtis.ro/2009/05/26/teama-de-a-fi-eu/
...
?
Nu stiu de ce nu intra adresele !!!! ?

joi, 28 mai 2009

De Ziua Innaltarii !

Sa stam stramb, dar sa judecam drept !
Doamne ajuta !
Oboseala, stresul instrainarii, grija frateasca insistenta, otrava unor vorbe spuse in pripa, neacceptarea unor etape, nu sunt benefice COMUNICARII.
In general, un mesaj transmis pe Blog, AR trebui sa se "incadreze" in specificul acelui Blog, de la "tema in discutie", pana la "lungimea cuvenita".
Nu vreau sa critic pe nimeni, dar EU sunt cel mai mare "perdant" atunci cand "comit gafe", sa raman in "ceata lor".
In acest sens am comentat, de la o vreme incoace, in Blogosfera, EU insumi fiind "cu musca pe caciula". De aceea, ma indrept cu pasi mari spre "lucrari de spiritualitate", ale altora, pentru a le avea ca exemplu CONSTRUCTIEI mele. Da, recunosc: ma folosesc de VOI toti, pentru A-MI reveni Copilariei.
~
Urmatorului comentariu nu pot sa-i precizez adresa, neavand "autorizatia" din partea administratorului de Blog :
~

Hristos S-a Innaltat !
Nu am reusit acum sa stau ca sa citesc acest articol, dar, voi reveni negresit, cel putin din respect pentru munca dumneavoastra plina de abnegatie.
Frate Diacon CAZACU Gheorghe, va multumesc pentru ca existati, si pentru Indarjirea de care dati dovada, dar, va rog, trebuie sa pastram STAREA de Calm, si Limpezime a gandurilor, pentru a DUCE la indeplinire MENIREA, pe care fiecare avem datoria s-o descoperim, spre a o putea indeplinii.
Multi sunt reticenti, altii sunt impiedicati, unii sunt mai inceti in lucrare, DAR, mai devreme, sau mai tarziu, marea majoritate vor REVENI pe CALE, intru Adevar si Viata, la Timpul Hotarat de Dumnezeu !
Sa ne rugam pentru Rabdare si Luminare, ca daruri de pret oferite noua, de Dumnezeu !
ADEVARAT S-A INNALTAT !

28 mai 2009 12:10

~

Hristos S-a Innaltat !
"Fiti precum copii !!"
Acest sfat ne-a dat Mantuitorul, noua, "celor mari". Dar cum sunt copii ?
...
Multe avem de "lepadat" de pe "umerii nostri"...pentru a incepe...sa ne apropiem de VOIA Domnului !
Cu Pace si Iubire, Speranta si Incredintare in Mantuitorul nostru, Iisus Hristos !
ADEVARAT S-A INNALTAT !

28 maggio 2009 11.50

~

Nu doresc nimanui sa treaca prin Starea de Respingere, pe care o traiesc...de vreo 40 de ani...si care S-A ELEVAT in ultimele mele doua luni...in acest joc, numit Blog.

BloGAND ~~comunicarii cu semenii mei~~

~

ADEVARAT S-A INNALTAT !

~

precizare: 11.50 = 21:50 ; iar 12.10 = 22:10

gata la 23:00

Panta Rhei !

Hristos S-a Innaltat !
Daca aveti dispozitia necesara, daca vreti si daca aveti timp, va rog sa cititi :
http://terrablogdialog.blogspot.com/2009/05/activ-in-virtual.html
Va multumesc !
ADEVARAT S-A INNALTAT !

marți, 26 mai 2009

VĂ IUBESC !


Să BEM ... altfel, ne uscăm !

VĂ IUBESC !


Nu înseamnă nimic, DAR NIMIC alt'ceva...decât că NU vă urăsc ! Şi pot adresa ORICUI, un simplu Te Iubesc ! Din toată inima. Şi n-am pretenţia SĂ SUSŢIN că o fac DIN TOT SUFLETUL meu. Deşi este al meu , ÎNCĂ nu am acces la el! (cunoscătorii ŞTIU la ce mă refer). Deci, oricui ar fi, TE IUBESC !!!:
chiar dacă eşti:
--- OM
--- floare
--- bărbat
--- femeie
--- măcelar, "baiatu' de la cablu", profesor, ELEV, taximetrist ... etc. ... etc. ...
 
S
-I
~
--L
---I
----S
-----T
------A
poate continua...etc. ...
...
 
DUMNEZEU !

~
http://www.youtube.com/watch?v=XSC5ytk3APA
~
http://www.youtube.com/watch?v=MOHB0gX3l14

~
http://www.youtube.com/watch?v=ZqhSNhoTrkA
~
http://www.youtube.com/watch?v=o7-9xvWitTA

~
http://www.youtube.com/watch?v=UYHUdzwyy8k
~
CINE pune APĂ, cine NU primeşte ... hrana VIE ?
CINE pune APĂ, cine NU  primeşte ... hrana VIE ?
~
Să BEM ... altfel, ne uscăm !
Să BEM ... altfel, ne uscăm ! ~
Cornelius, :)

duminică, 24 mai 2009

NU voi, EU SUNT ANORMALUL ...! ! !(+ o completare inerenta)

Marele Dictionar de NEOLOGISME
~
astazi despre:
POPÓR, popoare, s.n.1. Formă istorică de comunitate umană, superioară tribului şi anterioară naţiunii, ai cărei membri locuiesc pe acelaşi teritoriu, vorbesc aceeaşi limbă şi au aceeaşi tradiţie culturală. 2. Totalitatea locuitorilor unei ţări, populaţia unei ţări; cetăţenii unui stat; naţiune, neam, norod. ♦ (Înv.) Populaţia unei cetăţi, a unui oraş, a unui sat (ori a unei părţi dintr-un sat) sau a unei unităţi teritoriale formate din mai multe sate. 3. Masa muncitoare; grosul populaţiei; norod; spec. ţărănime. ♢ Loc. adj. Din popor = care face parte din grosul populaţiei; de origine socială modestă. 4. (La sg.; colectiv) Număr nedefinit (dar mare) de persoane, mulţime mare de oameni strânşi la un loc; poporaţie, poporime. 5. (Înv.) Totalitatea credincioşilor care aparţineau aceluiaşi cult sau aceleiaşi parohii. [Var.: (înv.) pópol, pópul s.m.] – Cf. lat. p o p u l u s, it. p o p o l o.
ASTAZI DEJA PE CALE DE DISPARITIE. S-a ales SOLUTIA simpla a CIP-arii, revenirea deci la NORMALITATEA ANIMALICA. Cui nu-i convine, sa paraseasca Planeta!
Celelalte definitii le puteti citi folosind adresa http://dexonline.ro/search.php?cuv=popor
Multumesc http://dexonline.ro/search.php pentru sprijin . As fi copiat din DEXul meu personal, sau as fi DAT o definitie Personala, dar eu chiar APELEZ de multe ori la serviciile dvs.(ori de cate ori sunt NESIGUR pe cuvintele pe care le folosesc), pentru care va multumesc si pe aceasta cale ! (partea subliniata IMI APARTINE, o puteti folosi, precizând sursa).
In continuarea acestui "Pamflet"... micul meu "coment aiuristic cu iz anarhic" ARUNCAT intr-un "RAFT CU GANDURI"= Diana (nu am permisiunea de a-i comunica adresa)
~
~
"Hristos a Inviat !
La "urma urmei", de ce ATATA tamtam ? Pai nu trebuia sa pape si leul ceva? Ca doar nu i-ar fi priit o roata, sau bancheta din dreapta fata a MASINII (nu o precizam = reclama gratuita)directorului de INCHISOARE...pardon, de Gradina ZOO. Presa a fost de fata AICI prin dl.Cristian Lisandru(care nu si-a terminat INCA ... ce-a inceput, pe celalalt blog al sau). Ceilalti (mai mari...ReLe, A_deverul etc) prea ocupati cu "abaterea opiniei publice" prin stiri "BOMBA": Gigi Bec... a facut un pic de pârnaie... s.a.m.d. ...Dar m-am luat cu vorba.
Fratilor...vorbim TOT despre fratii nostrii. Ca si plantele de altfel. Paduri intregi defrisate si apoi arse ASCUNDERII jafului...sporirii "averilor" unora-altora.
Si câte si mai câte A.T.E.I.sme (ateisme). Pentru ca averile "adunate aici" sunt LACUSTE.
Nu mai vorbim de ROSTul lor, de UTILizarea lor, SUNT facute : PRIN DISTRUGERE.
A Creatiei Dumnezeiesti, A VIULUI . CINE le-a dat dreptul ? Ii stim: SUNT TOT ei, ateii...ce ne conduc FALIMENTULUI. Pentru ca EI , imbogatirii ......
................STATUTUL de ~~"OM INCHIS IN PAZA CIP-ului"~~.
Nu-i nevoie sa mai trimita Bombe ATOMICE.
Trimit NORMALITATE : 1)...2)...dar le stiti pe toate, ce sa vi le mai insir; ieri de exemplu, in CAPITALA tarii, ziua in amiaza mare, paziti bine de O ARMATA de politisti, ... au defilat NORMALII .
NOI suntem anormali ca NU-I ACCEPTAM !...slujindu-i. Va rog sa ma iertati! "Ce vad la altul E valabil MIE !"...NU voi, EU SUNT ANORMALUL !
ADEVARAT A INVIAT !
PS: incercând sa salvez la mine...ca ARTICOL, in loc sa apas "copy", am apasat "paste" anulând un fragment intreg de text (partea punctata). Nu pot sa-l refac, sunt prea nervos pe GRESEALA mea. Oricum, cred ca "restul" vorbeste de la sine. Imi pare rau ca plec suparat (este a doua oara cand mi se intâmpla; atunci, la prima, m-am descurcat)(iar am ...gafat).(Daca nu ies mai repede...cred ca innebunesc).
IMI cer iertare la toata lumea ca las textul fara o "mica" bucatica de continut ! Va iubesc!
Pentru ca IUBIREA...conteaza...la STATUTUL de OM."
~
~
UFFFFFF Doamne Dumnezeule !!!
~
~
"Hristos a Inviat !
Dragii mei, am "gafat un coment" la "postul din 21", ma mai primiti printre VOI ?
Superbe...BINE DE TOT. Mi-e imi plac spicele, as face o lucrare in acrilic dupa foto, se poate? Stiu ca ne inviti "sa luam", dar EU_nu stiu cum ? (dincolo de faptul ca nu am DECAT: PC, Monitor, Tastatura si UN SORICEL).
Daca mai postezi "d'astea"...Biiineeee! Ma mut aici si NU mai plec ! Asa sa STII ! Sic!!
Daca tot am ramas, am tras cu ochiul la "NOI" si la "SPECIAL DAY"...si nu se mai terminau. Pastrati-va cel putin ca ACOLO ! Si fiti in continuare sanatosi si fericiti ! Meritati, acum este Timpul Vostru ! Traiti-l din plin !
Pe fetita mea am botezat-o Ana Maria Stefania . Si ca ORICE copil ... este o dulce , 3 ani si doua luni (8 Martie) de candoare, dar, au cam inceput nazbâtiile.
Dupa cum stie toata lumea, EUUU (adica DoarATAT) sunt ACTIV... pe aici...din ianuarie 2009...si deja risc OSPICIUL. Am aproape 500 de "agrafe" (vreo 80 EI la mine, restul EU la VOI)...si lista (pe care vreau s-o fac, ca sa nu-i mai incurc) ESTE in crestere.Cu o medie zilnica de 6-:-15 NOU veniti. Bineinteles, ceea ce-mi doream eu CEL mai mult, s-a anulat "sine die": COMUNICAREA ! Deci eu ma consider "bebelus" in domeniu . Am cerut ajutor pentru "chestii tehnice" si toti m-au refuzat. Cica-i mai bine sa invat SINGUR...pierzând TIMPUL ... etc., nici nu-l mai solicit (iar ma enervez)... La 53 de ani...POT prinde repede daca mi se arata, macar o data, dar...NU MAI POT PIERDE TIMPUL ...tatonând, pâna DAU de varianta corecta. Am mai spus, undeva, intr-un alt comment, ca "partea de cunostinte tehnice" ar trebui "predata" NU doar gratis, ci OBLIGATORIU. Sa nu poti avea Blog, Site sau Portal (si câte altele vor mai veni) daca nu dovedesti ca STAPANESTI UN MINIM, cât mai MAXIM ! Cum vrem sa FIM mai buni decât strainii, daca ne taiem unii altora CREANGA de sub noi ? La critica INSA nimeni nu ne depaseste...si iata-ma si pe mine...criticând ! Iar cei BUNI si FOARTE BUNI se ALEG din continut ! Si din Activitate si din Implicare...
Si va zic "Buna Ziua !" (iar am luat-o pe aratura...omul vine, dar mai si pleaca).
ADEVARAT A INVIAT !
PS: BineTze !
PS2: Te rog sa ma ierti ca nu ti-am cerut acordul. Este Blogul tau si NU "Rampa de lansare" articolase , pe aiurea ! Te rog frumos sa ma ierti.
~
~
Chiar ma simt "apasat" de grija. Cand oare NU voi mai gresi? Mai ales fata de ceilalti. Ar "trebui" o promisiune...dar: 1) cine stie "ce noutate de greseala" voi mai comite, care chiar daca-i noua ca ASPECT, tot greseala va fi, deci imi voi incalca promisiunea ; 2) Sunt impotriva "obligativitatii", e bine sa fie "de la sine, natural, firesc, nefortat". Asta'i !
~
~
26.05.2009.2~19:28
Imi pare rau ca trebuie sa fac o mica adaugire. O simpatica domnisoara, dupa ce "a citit" articolul (probabil NUMAI pâna "unde a crezut de cuviinta"), a facut acest comentariu:
"...spunea:
sunt mai anormal decat anormali heteroxexuali... cat despre gay... am o singura intrebare... unde exista la voi poezia afectiuni macar.... unde este romantismul... unde este inoncenta iubiri? imi pare rau eu nu o pot vedea... personal simt o oarecare scarba pentru voi...." (24 Mai 2009 22:42)
=
Bine! Un tânar SANATOS. Merg, cum am obiceiul, intâi la cel care mi-a comentat, sa vad ce mai face, apoi, daca nu uit, ii raspund si la mine. DAR...surpriza : acolo mi se anulase singurul comentariu pe care il facusem, asa, ca ... prezentare, un "pic" mai vesel. Am fost TARE dezamagit, ma muncisem "ceva" la el, IAR EU SCRIU numai in direct, FARA notite. Cât am muncit la acel comentariu ANULAT, as fi putut comenta CEL PUTIN in alte doua Bloguri.
Eram nedumerit, incercând sa-mi aduc aminte UNDE gresisem. Stiam ca nu am gresit, deoarece comentariul respectiv AVEA in clar DOUA PARTI. Prima parte, pamfletul, era incadrat cu ghilimele. A doua parte, nu mai avea ACELASI TON LUDIC, facea precizarea ca ce "citise" pana atunci ERA O GLUMA, ba mai mult:
TOT COMENTARIUL ERA INCADRAT , dupa cum bine stiti, de salutul pe care si-l dau crestinii, pana la Innaltare "Hristos a Inviat !", la inceput ; iar la sfarsit "ADEVARAT A INVIAT !". Din câte imi aminteam despre articolul ANULAT, pe care probabil ca-l INNOBILASEM cu diacritice (o procedura care CONSUMA ENORM de mult timp, si pe care o aplic cu drag si cu respect, NU numai persoanei, DAR mai ales Limbii Romane), pe acest aspect nu mai sunt sigur, constatarea disparitiei comentariului meu, in care ma straduisem sa folosesc "cuvinte din suflet", M-A BULVERSAT .
Isi inchipuie cineva ca "SUFLETUL" este bosumflat cumva, ca stare A lui de normalitate. Ca foloseste CUMVA metode Fixe, Sabloane, Nuiele si Pumni in gura ? Chiar asa de "inapoiat"(mintal) SA FIE ??? Ca habar n-are sa Glumeasca, Sa Râda ??? SA SE JOACE ??
DAR CINE SUNT EU SA JUDEC ?
Ceea ce VAD la altul, MIE-mi E Valabil !
Deci, "fatuca"(DUPA CUM VEDETI, GLUMESC DEJA), care, si ea, CA NOI TOTI de altfel, a avut "o perioada incetosata"(se reflecta INCA din articolul ei; am vrut sa-i inseninez, un pic, "incruntarea", glumind == si S-A ales praful).
O asigur ca nu-i port pica, râca, suparare, nesuferire, intristare, pornire, ura. E MULT MAI SIMPLU : "O Iubesc!". Si chiar: O rog frumos sa ma ierte ! EU SUNT ANORMALUL !
Si nu stiu sa ma exprim. Redau textul care probabil ca a nelamurit-o:
~~~~~~~iata-l~~:
"Dupa cum stie toata lumea, EUUU (adica DoarATAT) sunt ACTIV ... pe aici...din ianuarie 2009...si deja risc OSPICIUL."
~~dupa cu observati, "in prezent" este MULT imbunatatit~~~.
Acum CRED ca stiu: domnisoara a citit un CUVANT, pe care l-a TRADUS inafara contextului IMEDIAT in care era amplasat. L- a tradus in cadrul contextului LARGIT, deja uzitat cu putin timp inainte, fara sa bage in seama FETITA (daca as fi rau, as zice ca probabil ea nu iubeste copii, DAR, cum nu sunt rau, n-am sa zic asa ceva). Si cred ca aici I S-A PUS PATA. Si n-a mai citit ce urma "I.M.E.D.I.A.T."...adica U~N~D~E eram eu activ !!! !! !
Ca sa nu mai spun, ca intreg articolul MA DEMASCA, MA PRECIZEAZA o data in plus, ARATA clar...CA IMI PASA !!
~
~
Multumesc http://dexonline.ro/search.php?cuv=activ , voi DEZVALUI doar o definitie, cine doreste MAI MULT, poate folosi aceeasi SURSA, sau alta:
=
ACTÍV adj. 1. v. harnic. 2. v. dinamic. 3. v. susţinut. 4. (GRAM.) (înv.) silitor. (Forma ~ a verbului.)
=
Bineinteles, nu este cazul meu. EU SUNT ANORMAL !
~
trrrr...trrr...--ALO ! Salvarea ? Veniti de ma luati ! Risc sa devin NORMAL !! !! !!

sâmbătă, 23 mai 2009

Dialoguri ACTIVAND prietenii ~ ADEVARAT A INVIAT !

Vă rog...numai dacă vreti...să vizitati, cand aveti Timp: http://zilelesiideileunuiomobisnuit.blogspot.com/ ~ SA AVEM INCREDERE IN TINERI !!!
~
(un mic dialog "pe fugă") :
:
"Mesaros Robert: neata pt toata lumea
...a fost o mica pauza, "tocmai" scriam ceva...
Cornelius Rosca: Buna dimineata! Tocmai comentam la http://mitocanie.blogspot.com/ , in "perierea" pe care o fac uneori .Uita-te si tu, eu mai am treaba, te rog ! Ma grabesc, ca "PeUrma" intra fiimea. Nu te supara, te rog !
Cornelius Rosca:
Mesaros Robert: kkk
Cornelius Rosca: Dar ce inseamna kkk?
Mesaros Robert: ok
Mesaros Robert: de 3 ori
Cornelius Rosca: OK deci ?
Mesaros Robert: da
Mesaros Robert: ok ok ok
Cornelius Rosca: Apropo
Mesaros Robert: kkk=ok ok ok
Cornelius Rosca: vreau sa-mi fac SITE gratis, dar nu prea stiu ce E ALA ?
Cornelius Rosca: dar vreau
Mesaros Robert: credema ca este foarte greu
Cornelius Rosca: si nici PORTAL nu stiu ce e , ca mi-as face
Cornelius Rosca: aha
Cornelius Rosca: Luam de la WoordPress
Mesaros Robert: wordpress este aceeasi chestie cu blogspot cred
Cornelius Rosca: da
Cornelius Rosca: Dar la noi n-am vazut SITE-uri
Cornelius Rosca: gratis
Mesaros Robert: aha
Cornelius Rosca: de loc, chiar
Cornelius Rosca: TOCMAI complexitatea ma atrage
Mesaros Robert: site se poate face cu ajutorul unui program
Mesaros Robert: prin limbaj HTML
Cornelius Rosca: vreau sa ma lupt cu ea, SI sa ies invingator
Cornelius Rosca: ASTA daca ti-L faci singur
Cornelius Rosca: singurel
Cornelius Rosca: si TOT iti trebuie un domeniu, gazduire ... etc
Cornelius Rosca: Ma uitam adineauri,,,am NUMAI pe "Pers. interesate", accesati de mine+207 persoane
Mesaros Robert: eu amnumai 11
Cornelius Rosca: =207 persoane
Mesaros Robert: 10
Cornelius Rosca: ESTI UN FERICIT
Mesaros Robert: de ce?
Cornelius Rosca: CREDE-ma
Cornelius Rosca: Tu nu-ti poti imagina CE IMPOSIBIL este sa comunici cu ATATIA ?
Cornelius Rosca: Si mai am si lihk-uri pe banda laterala vreo 300 ?
Cornelius Rosca: link
Mesaros Robert: miar placea sa am atatia
Cornelius Rosca: TE parasesc
Cornelius Rosca: cei cu care nu comunici
Mesaros Robert: da
Mesaros Robert: am patito
Cornelius Rosca: Pai vezi !!!!!!!!!!!
Mesaros Robert: la un moment dat am avut15
Cornelius Rosca: Imi pare rau
Mesaros Robert: nu ii problema
Cornelius Rosca: DE ce i-ai parasit ?
Mesaros Robert: o sa mii refac
Mesaros Robert: ei nu lau mai urmarit
Cornelius Rosca: Si apoi, e bine sa avansezi CU ATENTIE ,
Mesaros Robert: eu urmaresc vreo nu stiu cate bloguri
Cornelius Rosca: doar PRIETENI
Cornelius Rosca: AHA
Cornelius Rosca: Deci 11+ ?
Mesaros Robert: 10
Cornelius Rosca: Vreo 100 ?
Cornelius Rosca: 10 doar ?
Cornelius Rosca: 21 adica
Mesaros Robert: imi urmaresc blogul 10 persoane
Cornelius Rosca: Si mai POTI sa zici ca NU esti fericit, vreodata ?
Mesaros Robert: credema ca 2 in 2 zile sunt suparat si trist
Mesaros Robert: este perioada cand zilnic
Mesaros Robert: acuma sunt fericit ca m-am inscris la scoala de soferi
Cornelius Rosca: Mai bine mai putini (intimi chiar=taine, sfaturi...), decat SA TE PARASEASCA .
Cornelius Rosca: E bine !
Cornelius Rosca: AI grija, acolo esti in lumea REALA
Cornelius Rosca: Eu o luasem BINE razna la un moment dat , aici in VIRTUAL !
Mesaros Robert: sincer mie nu mi se pare ca ceea ce este zilnic e realitate
Mesaros Robert: este o chestie mult mai rea decat iadul
Cornelius Rosca: Si AI DREPTATE !
Mesaros Robert: sper
Cornelius Rosca: Tot vreau sa BAG niste articole in sensul asta, si "n-am" inca "dezlegare"
Cornelius Rosca: de la cel de SUS
Mesaros Robert: lasa ca o sa fie
Cornelius Rosca: dezlegare = INSPIRATIE
Cornelius Rosca: Ai intuit bine ce vroiam sa zic
Mesaros Robert: banuiam
Cornelius Rosca: D-AIA imi plac TINERII
Mesaros Robert: mie nu imi plac tinerii de ziua de azi
Cornelius Rosca: Desi am 53, eu TOT tanar ma consider !
Cornelius Rosca: Lasa, ca nu toti sunt "poame"
Mesaros Robert: da dar majoritatea tinerilor de azi se cred cat de smecheri sunt ei
Mesaros Robert: si care e mai tare si mai prost
Mesaros Robert: da se cred niste inteligenti si is prosti de put
Mesaros Robert: mai ales cocalarii
Mesaros Robert: cocalar=manelist
Cornelius Rosca: nu-i rau.....ARAMA !(pe fata)
Cornelius Rosca: asa stii cu cine AI de-a face !
Mesaros Robert: cam pe acolo
Cornelius Rosca: Si-l POTI evita
Cornelius Rosca: Mai da-mi te rog adresa Blog-ului tau
Mesaros Robert: http://zilelesiideileunuiomobisnuit.blogspot.com/
Cornelius Rosca: OK !
Cornelius Rosca: as fi vrut sa fim prieteni, pe blog
Mesaros Robert: si credema ca , cu genaeratia asta de tineri in care sunt si eu pe viitor nu stiu unde o sa se ajunga cu romania
Cornelius Rosca: Mai...
Cornelius Rosca: EU AS PUNE NUMAI TINERI LA CONDUCEREA TARII !!!
Mesaros Robert: si de restu pentruca si restu ar fura si ar talharii
Cornelius Rosca: Daca ar gresi ceva, ar fi din nestiinta, nu cu "intentie" !
Mesaros Robert: 75 la suta din ei o sa fie hoti si talhari
Cornelius Rosca: NU
Mesaros Robert: sper sa fiue asa cum spui tu
Cornelius Rosca: Trebuie umblat un pic la legi
Cornelius Rosca: Ai vazut vreo lege CARE SA-I DEA JOS...de SUS ?
Mesaros Robert: credema ca nici macar nu o sa fie asa ceva
Cornelius Rosca: AU impresia ca noi suntem SCLAVII lor
Mesaros Robert: si asa o sa fie si in continuare
Cornelius Rosca: Cand de fapt ei sunt alesi ...pentru ...4 ani
Cornelius Rosca: DE NOI...noi i-am ALES
Cornelius Rosca: Prostia apare ca EI NUMESC dupa aia, peste VOIA noastra
Cornelius Rosca: BUBA este la cei NUMITI
Cornelius Rosca: Numiti de Alesi !!
Cornelius Rosca: Alesii ne-AU MINTIT ! si-si FAC DE CAP !
Cornelius Rosca: D-aia zic ... ca nu-i o lege sa-i DAI jos...la prima abatere
Cornelius Rosca: NUMITII ne lucreaza cum vor ei...prin ALESII care sunt marionete
Cornelius Rosca: Si asta CRED ca VINE din strainatate
Cornelius Rosca: masoni. francmasoni, confrerii diabolice...bildeburguri sau cum s-or mai numi
Cornelius Rosca: Ai ADORMIT ?
BUZZ!!!
Mesaros Robert: scuze
Mesaros Robert: am fost sa mananc
Cornelius Rosca: Sa-ti fie de bine !
Cornelius Rosca: Ai citit ce am scris ?
Mesaros Robert: da
Mesaros Robert: si ai mare dreptate
Cornelius Rosca: Bun...de fapt mesajul ERA=speranta cere solutii !
Cornelius Rosca: Ca sa ai speranta...trebuie sa fii credincios
Mesaros Robert: speranta moare ultima
Cornelius Rosca: ca sa fii credincios ...trebuie sa ai un Dumnezeu
Cornelius Rosca: Avand un DUMNEZEU
Cornelius Rosca: nu minti,,,NU furi...NU talharesti...
Cornelius Rosca: ETC
Mesaros Robert: asa e
Mesaros Robert: plec vreo 10 minute sa fac ordine prin camera
Cornelius Rosca: Multumesc, dar mai e o conditie
Cornelius Rosca: ca sa ai un Dumnezeu
Mesaros Robert: care?
Cornelius Rosca: AVAND DEJA nu trebuie sa-L pierzi... facand "tampenii"...adica NE ASCULTARE A VOII SALE
Cornelius Rosca: Iar VOIA SA O gasim ...
Cornelius Rosca: SAU
Cornelius Rosca: Voia Sa o" GASIM"
Cornelius Rosca: Daca o cautam ...BINE !
Cornelius Rosca: Este speciala pentru noi...toti
Cornelius Rosca: Si are DOAR epitete
Mesaros Robert: dap
Cornelius Rosca: si binenteles...rezultatul indeplinirii..sau abaterii
Cornelius Rosca: Cel mai Puternic " cred ca se numeste IUBIREepitet"
Mesaros Robert: probabil
Cornelius Rosca: probabil ca ce?
Mesaros Robert: cel mai puternic se numeste iubire
Cornelius Rosca: AM scris gresit si am apasat enter fara sa ma uit la ce am scris
Mesaros Robert: dar a fost foarte buna ideea
Cornelius Rosca: Cel mai puternic "epitet" cred ca se numeste IUBIRE ...asa am vrut sa scriu
Cornelius Rosca: eu pun "..." in ordine inversa, intai ultimul
Cornelius Rosca: amanunte...deh
Mesaros Robert: nu ii problema
Mesaros Robert: http://www.youtube.com/watch?v=eFXgRC_m4XU
~
http://www.youtube.com/watch?v=eFXgRC_m4XU

~
Cornelius Rosca: Ce mai vroiam sa punctez...tinerii NU s-au murdarit inca ... FACAND politica
Mesaros Robert: da sau muradrit in alte feluri
Mesaros Robert: in fine
Mesaros Robert: eu trebuie sa plec o vreme
Mesaros Robert: nai vorbim noi
Cornelius Rosca: Stiu
Cornelius Rosca: Au avut grija
Mesaros Robert: bineTZe
Mesaros Robert: mi-a facut placere
Cornelius Rosca: Bine...pot sa public dialogul asta ?
Mesaros Robert has signed back in. (5/23/2009 10:15 AM)

Mesaros Robert: da sigur
Cornelius Rosca: Am sa fac un articol despre Blogul tau SUPERB. Cred ca pe Bla...Bll
Cornelius Rosca: BLA...BLA...BLA
Mesaros Robert: multumesc
Cornelius Rosca: Am o rugaminte, te rog sa bagi ...cand ai timp un mic coment...care pt . mine va insemna ca ai aprobat implicit "dialogul ASTA"
Mesaros Robert: imi trimiti te rog linkul?
Cornelius Rosca: Acum ma grabesc...stai asa
Cornelius Rosca: http://grosca.blogspot.com/
Mesaros Robert: la care dintre posturi vrei sa FAC COMENT?
Cornelius Rosca: Dar daca intri pe CORNELIUS ROSCA, pe bara laterala gasesti pe la mijloc Toate blogurile mele
Cornelius Rosca: Si le poti accesa cum doresti
Cornelius Rosca: A
Cornelius Rosca: Pai pe ARTICOL
Cornelius Rosca: Dupa ce il scriu
Mesaros Robert: la care dintre posturi de pe bla bla sa fac coment?
Cornelius Rosca: Pe ARTICOL...dupa ce il scriu
Cornelius Rosca: DUPA
Mesaros Robert: astept articolul atunci
Cornelius Rosca: inca nu l-am scris
Cornelius Rosca: BINE
Cornelius Rosca: ma grabesc sa copiez dialogul ... acum ...caci trebuie sa merg la GARA ! TE iubesc, mai vorbim!
Mesaros Robert: kkk
Mesaros Robert: da is barbat
Mesaros Robert: glumeam
Cornelius Rosca: OK ".
~
Acum plec la gara, nu uitati ca VA IUBESC !
~
(post scriptum; am primit pe ID doua "mesaje" super tari de la Nasul meu de botez, adineauri, si nu stiu cum sa le ADUC AICI !)(mai invat, nu ma las!)
BUZZ!!!
Cornelius Rosca: L-am lansat...poti sa-l vezi, daca ai timp !
Mesaros Robert: multumesc
Cornelius Rosca: A comentat deja : cyaroby , il cunosti ?
Mesaros Robert: eu sunt acela
Cornelius Rosca: AHA ... pseudonimul, deci !
Mesaros Robert: da
Mesaros Robert: eu plec la bunici mai vorbim
Mesaros Robert: multumesc
Mesaros Robert: pe data viitoare
Mesaros Robert has signed out. (5/23/2009 11:06 AM)

Cornelius Rosca: Vezi ca intra ... in continuare. Mai ales ca am o mica modificare de facut...daca mi-aduc aminte CARE !
Cornelius Rosca: Iar esti fericit! PRETUIESTE-IIIII, caci ii ai !
~

vineri, 22 mai 2009

Lavinia Stefan ... CITIRE

N-am cuvinte...va las AICI comentariul meu. VOI VIZITATI-O !
~
"Hristos a Inviat !
Data viitoare ... sigur vin, Nu mai ratez ocazia...chiar daca nu voi fi invitat...ma voi agata de "Trasura".
Mamaaa, mama CATI mai AIII ! 260 ! Si nici n-am timp sa verific daca FAC PARTE ! (serviciul...unde fug dupa doar cateva vorbe).
Draga Lavinia, ma "cunosti", desi trec mai rar pe aici (IN DEFAVOAREA MEA), si nu stiu de ce am impresia CA TE-AM JIGNIT !! Te rog , te rog...TE ROG ...de mii de ori TE Rog sa ma ierti daca te-am jignit sau suparat vreodata ! Stop ! Te IUBESC , si gata .
Ca de obicei, pe unde-i place sa "citeasca", SorinM este debordant. Ii multumesc ! Si tuturor celorlalti !
Am o "alta" rugaminte, dar vei proceda CUM vrei: Te rog, ai RABDARE, chiar eu am fost ACUZAT ca "dau buzna in gradina si ograda, sarind gardul, cand POARTA e deschisa" !
Si m-am cait...desi probabil nu suficient...pentru ca am recidivat, cel putin inca o data. ASA este in virtual, desi avem Bune intentii (sau NU) FIECARE "traduce" diferit Mesajul "celuilalt". Stiu, e bine "sa NU mai cadem in pacat"...ECCE HOMMO !!! Deocamdata, (EU cel putin asa fac) e bine sa pastram TOATE usile deschise ! Si ferestrele !
Mirela, fata sotiei mele: Mihaela, a primit ajutor (bucurie mare: i-a tocat pe blugi, ochelari, bluze....)de la "cineva" care ESTE confuz DUPA peste 8 ani "in misiune" in Italia. Intradevar, omul se enerveaza usor, este PACAT ca o face pe indiferent care BLOG (inclusiv pe al lui, la comentarii).ECCE HOMMO ! Stiu ca acum SE VA SUPARA PE MINE ! Il rog sa aleaga CALEA, ADEVARUL, VIATA ! Si noi toti LA FEL !
La urma urmei, CINE sunt eu sa judec pe fratele meu ?
Va iubesc pe toti...iar daca NU, atunci VREAU sa va IUBESC !!!
La Revedere, draga "LAVINIA STEFAN", nu-ti promit decat ca VOI mai trece pe la tine (ca si pe la ceilalti) cand voi AVEA TIMP !
SANATATE MULTA TUTUROR !!!
ADEVARAT A INVIAT !"
Deci, NUMAI cine vrea, sau are timp :
http://www.laviniastefan.blogspot.com/
Dar cei mai multi...O CUNOSC DEJA !

miercuri, 20 mai 2009

Mondenitati ... ABISALE

a)http://cronicamondena.blogspot.com/2009/05/o-aberatie-de-mea.html
"Hristos a Inviat ! Draga Paco=481, felicitari ! Daca n-ai "Vizualizati profilul meu complet" O SA MA SUPAR ! Dar mai bine NU ! Sa nu devin CAPUSA la tine. Apropo, "compas trasand un patrat", a fost "ideea" lui Armando, un fost coleg de la Turbomecanica, un fost prieten, care "O pusese la Gazeta de perete" din Sectia MONTAJ pe VREMEA impuscatului=adevarat curaj pe vremea aia ! A avut tupeul de a DORI sa se casatoreasca cu o doamna DIN ALTA TARA (in timpul unei excursii la rusi): si L-AU MUTAT disciplinar, in alta sectie...MUUULT mai murdara si cu mult mai multa munca FIZICA). Tineretul de AZI chiar NU STIE CE-A "PIERDUT" !
Cei care AU FOST IN IAD nu s-ar mai intoarce ACOLO pentru NIMIC in lume ! Compas trasand un patrat ERA atac pe fata la "Modul revolutionar de conducere si de formare a OMULUI NOU".Te rog "NU ne muta DISCIPLINAR !". Sa ne bucuram (cat se mai poate=PANA NU ne CIP-eaza !) de libertatea castigata de "ALTII" (unii prin sacrificiu) DE A FI LIBERI, PANA UNDE INCEPE LIBERTATEA CELUILALT !
ADEVARAT A INVIAT !"
b)http://cronicamondena.blogspot.com/2009/05/de-azi-o-sa-bag-doar-o-postare.html
"Deci PACO este el , adica nu este ea ! Nu te supara, era mai usor daca aveai TOTUSI gadgetul "Vizualizati profilul meu complet". DA, poti sa faci ce vrei pe Blogul TAU...este "putin" cam PREA PERICULOS pentru Toata Lumea ! Ai O MICA cenzura INCA de cand AI PRIMIT Blog ! Iar faptul ca "este gratis"...spune (PAROLE...PAROLE...parole!) uneori, nu intotdeauna,...,nu-i asa(?)...foarte MULT !Nu uita SA FII IUBIT !
PS : daca doresti...treci si pe la mine 9 bloguri (deocamdata)."
c)http://cronicamondena.blogspot.com/2009/05/cristi-minculescu-va-reveni.html
"Hristos a Inviat!
Este bine ca "recupereaza", dar EU in locul lui AS fi mai prudent, sau macar NU m-as grabi. Si "avem" exemplul ... cel mai CEL : "Depeche MODE", care au renuntat pentru mult mai putin...de a ramane "MODA grabit".
DAR, un avertisment ... din partea lui DUMNEZEU este PENTRU toata lumea. Deci, voi tine CONT eu insumi !
ADEVARAT A INVIAT !"
d)http://cronicamondena.blogspot.com/2009/05/bosorogii-din-ratb.html
"Mă încurcă rău ... că sunt aproape MOŞ... sunt obişnuit cu "schemele", mai corect spus, cu "RESPECTAREA unor scheme, unor principii, unor cerinţe"~~şi uite aşa am aflat CĂ SUNT tradiţionalist. Metehne ! Ce vrei să-ţi spun ? Că "o să-ţi vie şi ţie rândul" ? Tu n-ai stat "la RÂND" ca noi, aşa că-ţi zic degeaba !
Mai ales că în majoritatea "supărării" tale EU TE SUSŢIN : au învăţat (din păcate doar UNII), metodele DURE ale TINERILOR din ACESTE zile, impunerea cu TUPEU a unui DREPT, firesc dealtfel : respectul "celui cu dificultăţi" (femei gravide, persoane cu copilaşi în braţe, handicapaţi, persoane în vârstă).
ŞI NOUĂ NI S-A PROMIS ... MINCIUNI !!!
ŞI AM CREZUT ... FORŢAŢI de conjunctură ! Da, avem haine slinoase : sunt TOT ALEA cu care mergeam SĂPTĂMANAL în excursii la munte, la mare...dar şi la MUNCĂ trudnică pentru "Binele Patriei", la "defilări", la "sortat cartofi", la "Festivalul National Cântarea României", sau la toate tipurile de "COZI pentru supravieţuire". Bătaie de joc ! Pe cei care "NE CONDUC" de 20 de ani...din bine în MAI BINE-LE LOR...nu-i vom găsi în tramvai, în metrou...SPILCUIŢII MAMEI LOR !!!
Americanii au o vorbă: LINCH ! Si eu am "bârna mea"...TE ROG SĂ MĂ IERŢI dacă n-am bani de săpun ! Şi NU fiindcă n-aş merita ! Te iubesc!"
e)http://cronicamondena.blogspot.com/2009/05/poezia-lui-nikita-by-paco.html
Un deliciu ! Sa-mi ierti "micile rautati" "de adineauri", dar erau pe bune ! Daca nu "intervenea" Lisandru, o puneam si pe a 5-a. Deci, poezia este faina ! Ma scuzi : am primit un mess de la "Paco". Ma grabesc sa-l citesc ! Noapte buna !
PS: Citeste la BLA...BLA...BLA !
ESTI TARE !
~~
Adevarat a Inviat!!
Eu iti multumesc ! Cu "ajutorul" tau, am finalizat un articol. Deci asa se gaseste un Blog ACTIV, cum bine am intuit: DACA este "aprins" !!!!
~~
Tot tineretul o sa ne scoata din "cloaca".
Puteti apela si la mine: MA SIMT TANAR, cand sunt intre tineri !
Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,