joi, 11 februarie 2010

Rugaciunea ca Mantră

Bună Ziua Viaţă !
~
M-am hotărât ... să mă hotărăsc !
~
Doamna susana continuă seria - de care eu mă bucur~efectiv - , dar, NU ştiu unde ... să le stochez, într-o formă agreabilă ! Este minunat să ai prieteni (din VIRTUAL !), mai ales când aceştia nu te "sufocă" în dulcegării !
Să nu se supere nimeni pe mine ... dar eu sunt bărbat ... şi nu mi-a plăcut niciodată acest gen FACIL de comunicare a sentimentelor...mai ales permanentizarea lui.
Omul ESTE o fiinţă în continuă schimbare, prefacere, transformare, devenire ... şi, din păcate, manipulare ! Eu păstrez (până la proba contrarie~pe care N-O Caut ... vine "singură" în faţă !) prietenia, mai ales când este BINE instalată, la acelesi grad ... de stabilitate ! NU găsesc necesar ... având prieteni ... să le Re-Amintesc, de fiecare dată, la fiecare Re-Vedere, (eventual ... CA SĂ nu "uite" el ... că îmi este prieten ... ŞI DECI Dator ... "SĂ...Ceva"), la fiecare întâlnire ... la fiecare telefon ... dulcegării peste dulcegării, Pentru CE ! Prietenia nu se păstrează ... spre a fi "controlată"... EŞTI sau NU eşti, ca în oricare ALT domeniu uman. Îmi este suficientă ... o dare de mână ! Pentru că ... (şi) atunci simţi !
O privire în ochi ... (şi) atunci afli !
Un "BUNĂ Ziua" ! ... cu care îl asiguri de toată dragostea ta, de toată iubirea ta, de toate sentimentele tale curate ... care nu-i vor deranja ... NIŞA LUI de manifestare UMANĂ, dăruită de către Dumnezeu tuturor Oamenilor ... dar, în "măsuri" diferite.
Dumnezeu NE VREA Diferiţi...pe fiecare în parte...indiferent de momentul temporal al fiecărui individ.
Acum suntem aproape 7.000.000.000 ... da ... 7 Miliarde de entităţi umane ÎN Viaţă ! Toate ... diferite ! DE ACEEA : Contează părerea Fiecăruia !!!
Fiecare OM ... Vibrează "diferit" ! Pentru că , DE Fapt, TOT ce este material ... este de fapt VIBRAŢIE !!
Aceasta ESTE : Corola de Minuni a Lumii !
Iar NOI ... oamenii, TOT ce este Viu, TOT ce este "mort" ... suntem PRAF Stelar care Vibrează !
...
fapta ... propriu zisă,
Vorba,
GÂND !!!
...
Vă Mulţumesc pentru că EXISTĂM !
Să Îl Slăvim pe Dumnezeu CREATORUL !
Prin fapte, vorbe, gânduri ... pe placul Voii Divine, a VOII LUI , a lui Dumnezeu !
...
Dacă Dumnezeu AŞA ne Vrea ... Mulţi ! Atunci ... să ne înmulţim !
Dacă Dumnezeu AŞA ne Vrea ... fără "Pofte", Sinceri, Grijulii Unii~Altora ... Nehulitori ! Atunci ... să "NU vrem ... ce nu-i al nostru", să NU minţim, să NU furăm, să NU ucidem ... să NU hulim !!!
Fără ... fanatism. Fără ... dulcegării.
ÎMPREUNĂ ... îi aparţinem TOŢI ... Nu doar "unii" ... !
Dacă "eu" ... NU te respect pe "tine" ... de fapt ... PE "mine" NU MĂ RESPECT !
Dacă "eu" ... NU te iubesc pe "tine" ... de fapt ... PE "mine" NU MĂ IUBESC !
Dacă "eu" ... ORICE rău ţi-l fac "ţie" ... de fapt ... "MIE" mi-l fac !
Şi asta pentru că ... NU mă "văd" decât pe mine !
... ... ~ ...
http://www.youtube.com/v/ybeligPfw_4&hl=en_US&fs=1&/
http://www.popasduhovnicesc.ro/ ... Omul din inima, Nevoiasul, Oameni fara vina ...

dupa amiaza,acum NU mai am timp !
~
O mostra de Incapatanare TRUFASA :
(verificati ! ~ desigur ca nu este al meu ! ~ "asta" nici NU stie ... cat rau poate SA-SI Faca ... Singur ! Batandu-si JOC ... "de altii" ! ...):
:
DoarATAT spunea...

Da Voi Face Ceva Sa nu Uitati ce voi Intitula sa vada Peste £4 Miliarde de Oameni in Internet , Credeti ca imi sta bine eu cu familia mea?

Eu vreau o Distractie Placuta!!!! Daca Vreau Pot sa ma opresc!! din aceste Postari Chiar Pot Elimina si blogul dar in Primul Rand vreau sa-mi ceara iertare acest Profil care e divers de al meu Blog!! credeti ca este Clona???

Nu e adevarat!!! eu vreau Rezultat!!

3 februarie 2010, 19:00

~
putincredincioasa: Cele doua vasle ale vietiiUn parinte batran se nevoia spre implinirea dragostei fata de aproapele la o apa mare, unde, de dimineata si pana seara, el ii trecea pe oameni cu barca, care unde avea nevoie. Ce era deosebit la acesta era faptul ca pe vaslele barcii sale erau scrise doua cuvinte: "rugaciune" si "munca".

Intr-o zi oarecare, un tanar a urcat in barca acestuia, spre a fi trecut pe partea cealalta a apei. Vazand cele doua cuvinte scrise pe vaslele batranului - anume "rugaciune" si "munca" - si crezand ca acela nu stie prea multe despre viata de zi cu zi, a zis catre el:

- Mosule, cine munceste, nu mai are nevoie de rugaciune.

Batranul nu raspunse nimic acestuia, facandu-se chiar ca nu il aude, insa in acel moment el inceta sa mai foloseasca vasla pe care era scris cuvantul

putincredincioasa: "rugaciune". Vaslind numai cu o singura vasla, barca nici nu inainta, nici nu dadea inapoi, ci se invartea pe loc.

Atunci, tanarul cel mandru isi dadu seama ce vru sa faca batranul, isi ceru iertare si multumi pentru calda lectie pe care i-o dadu.
~
cele 2 (ultimele) primite adineauri: intre 8:45~8:55
~~
Multumesc doamnei susana !
Acum, inainte sa fug la servici -- unde curge apa pe pereti, ca la chiuveta -- , cautand Blogul lui Dan Puric (are, dar n-are !)(AZI isi serbeaza - si noi care il iubim si il citim ~ de asemenea - ZIUA de Nastere !! La Multi Ani, maestre !!!), am ajuns la ... Patriarhie ! ... nestiind ce sa "culeg ... de aici", m-am decis asupra Patriarhilor Romaniei !
:
*!* : Miron Cristea (1925-1939)
*!* : Nicodim Munteanu (1939-1948)
*!* : Justinian Marina (1948-1977)
*!* : Iustin Moisescu (1977-1986)
*!* : Teoctist Arapasu (1986-2007)
*!* : Daniel Ciobotea (2007- )
... am aflat (Dex:): PREMIÉR s.m. (În unele țări) Prim-ministru, șef al guvernului. [Pron. -mi-er. / <>premier].
~
Tot cautand, nemultumit de "rezultat" AM GASIT o perla: http://filida.wordpress.com/2009/02/15/dan-puric-impostor/(DAN PURIC IMPOSTOR?), articolul de acum un an, cand domnul Dan Puric, implinea o jumatate de secol ! Articolele doamnei Daniela Filioreanu din Blogul: http://filida.wordpress.com/, Încotro, Doamne? (spatiu-de-gindire-crestin-ortodoxa), caruia nu-i fac reclama, doar VREAU sa mi-l amintesc ! Mi-a placut si articolul "URIAŞII ÎNCHIPUIŢI AI LUMII şi acest site".
Cu parere de rau (deoarece TREBUIE sa "copiez" (din comentarii), dar ... am mai gasit O PERLA !:
:
PERLA (din comenterii la articolul doamnei Daniela Filioreanu, "Uriasii ..."):
Posted by Cristian on 03/08/2009 at 17:52
"Pentru dorel (02/07/2009), Re: “Speranţa moare întotdeauna ultima” şi, respectiv, “Dacă nu ar exista speranţa nu ar exista credinţa”. Păi hai să vedem.
Când Pandora a deschis cutia primită în dar de la zei, s-au împrăştiat în lume toate relele (după unii, toate lucrurile bune, dar noi suntem creştini şi ştim că de la zei nu ne pot veni lucruri bune, că ştim cam cine sunt zeişorii ăştia, nu?). A mai rămas pe fundul cutiei speranţa – şi de aici, dă-i şi dă-i cu o sumedenie de speculaţii în jurul speranţei ăsteia, ca-n jurul paiului pe care il arunci înecatului.
Limba română are alt cuvânt care defineşte fără înconjur temelia credinţei: NĂDEJDE. E cu totul altceva decât speranţa, care seamănă mai degrabă a cerşetorie în faţa unui destin din care zeii, dacă sunt dumnealor cumsecade sau într-o toană bună, ne-ar mai putea arunca oleacă de ceva…
Păi cum, d-le Dorel, când Mântuitorul a spus că El e uşa şi doar prin El putem ieşi şi intra, şi El ne-a dat lecţia suferinţei şi a ieşirii din lume prin suferinţă ca preţ pentru păcatul originar – cum crezi, şi cât crezi că ne putem fofila cu speranţa asta? Pe de altă parte, nădejdea e altceva: e certitudinea că Domnul nu ne lasă sufletele pradă lupilor – pielea da, aia or să ne-o ia, şi dacă nu ne-o iau ei tot se usucă şi cade şi tot cu jale şi suferinţă se stinge trupul. Aşa că, la ce ne ajută speranţa? Nădejdea e cea care pune temelie pentru credinţă, şi nu speranţa – asta-i o curvă ieftină şi dacă-i faci curte, aghiuţă îşi freacă mâinile de plăcere.
Aşadar, atenţie cu sinonimele, că multe din ele sunt ca gheaţa subţire. Încă o pereche, de pildă: toleranţă versus îngăduinţă. Democraţia predică toleranţa, care conţine complicitate şi eventual complacere. Biserica predică îngăduinţa, care conţine înţelegere şi smerită răbdare în nădejdea întoarcerii spre cele bune, dreaptă socoteală şi străduinţă spre ajutor din partea celui ce îngăduie.

În încheiere: Dumnezeu nu ne cere ce n-a făcut El. Dumnezeu nu speră, ci nădăjduieşte în om. Dumnezeu nu-l tolerează pe om, dar îl îngăduie.

Cu respect şi dragoste în Domnul,

Cristian"

~

... mi-am adus aminte ... sa caut ... deocamdata am gasit "... de lumin'a", un articol de acum un an. in timp ce-i "introduceam diacriticele", am comunicat cu doamna susana (ii multumesc din suflet !): ("putincredincioasa: Rugaciunea de Vineri")

Cornelius Rosca: Va multumesc ! Eu le trec pe Blogul BLA... BLA ... BLA ... daca nu va suparati !

putincredincioasa: foarte bine la fel fac si eu
putincredincioasa: doamne ajuta
Cornelius Rosca: Am chiar un articol...ultimul ... dar, acest articol ... va avea si o "concluzie" ... care ... "imi sta pe limba" ... inca nu stiu S-O definesc !
~
Exact cand sa dau "publicati postare", iar doamna susana (Va Multumesc, stimata doamna !):
:
putincredincioasa:
Cine vorbeste si cine asculta ?

O bătrână credincioasă petrecea multe ore la rugăciune, în genunchi. Uneori citea rugăciuni din cartea ei cea veche, alteori, stând liniştită, se bucura de natură sau se gândea la dragostea şi jertfa Mântuitorului Iisus Hristos, stând în faţa Sfintei Cruci, în Biserică. Niciodată nu obosea la rugăciune.

Într-o zi, un tânăr a întrebat-o, curios:

- Bunico, despre ce vorbiţi cu Dumnezeu, de staţi toată ziua la rugăciune ?

Ea, cu un surâs cald şi cu o simplitate dezarmantă, i-a răspuns:

- Eu nu îi spun nimic lui Dumnezeu. El este Cel care îmi spune o mulţime de lucruri !

Cornelius Rosca: Va multumesc, am trecut-o ... si pe aceasta, sigur imi va folosi ! Doamne ajuta !

~

Am "tras cu ochiul" la AMIRA (o ... mai veche prietena, dar care ... m-a uitat), SI Bine am facut:

am citit ultimul articol: Dorinta, o frumoasa relatare despre Craioveanu Florin Sorin, care a plecat dintre noi la 15 august 2003 ... lasand lumii Sensibilitatea TRAITA ! Va rog sa cititi articolul doamnei Amira, Blogul Amira's style .

aici nu trec decat amaratul meu de comentariu ... care doar aici va si aparea (i-am mai trimis ... gandul meu frumos ... pe care NU l-a primit):

"Bună Ziua !

Vă mulţumesc ... pentru că EXISTĂM !
Vă mulţumesc pentru că vom putea Retrăi, prin dumneavoastră stimată doamnă Amira, cu îngăduinţa mamei celui CARE a fost SENSIBIL receptării Divinului ... şi iată, ce gest frumos şi curat ... această sensibilitate TRĂITĂ, ne este îngăduită ... retrăirii : AVEM numai CE PUTEM Primi !"

am fost adineauri...si este ! Imi cer Iertare ! (Cornelius, la 15.03.2010.1~10:34 AM)

~

putincredincioasa: cu riscul de a fi stearsa de multi prieteni pentru mesajele care le trimit imi asum acest risc si voi trimite pana ce voi ajunge la un singur prieten ,,doamne ajuta,,

Pilde din PATERIC

Acest avva Antonie, cautand la adancul judecatilor lui Dumnezeu, a cerut, zicand :
Doamne, cum unii traind putin, mor, iar altii prea imbatranesc ? Si pentru ce unii sunt saraci, iar altii bogati ? Si cum cei nedrepti se imbogatesc, iar cei drepti sunt saraci ?

Si a venit lui glas zicand : Antonie, ia aminte de tine, ca acestea sunt judecati ale lui Dumnezeu si nu-ti este tie de folos a le sti.
,
Up Date 14.02.2010.7 ~ 21:28
putincredincioasa (2/13/2010 8:02:48 AM): Cum ne dam viata pentru aproapele ? Un tanar l-a intrebat pe un batran calugar: - Ce inseamna, parinte, "mai mare dragoste nu este, decat sa isi puna cineva viata pentru prietenul sau" ? Pilda zilei - Fiule, zise batranul, daca auzi ca un altul, aproapele tau, spune despre tine cuvinte de ocara sau te jigneste si ai putea sa-i raspunzi si tu la fel, dar nu o faci, ci dimpotriva, te silesti sa rabzi si sa nu rasplatesti raul cu rau, atunci iti pui viata pentru aproapele tau.
putincredincioasa (2/13/2010 8:06:19 AM): Va multumesc pentru rabdarea cu care ati citit zilnic rugaciunea zilei,va doresc sa aveti un post binecuvantat si usor Doamne ajuta! EU PUTIN CREDINCIOASA
putincredincioasa (2/13/2010 2:31:43 PM):
Cum să petrecem zilele Postului
"Fraţilor şi părinţilor, bun este postul, numai de va avea şi pe însoţitoarele lui, pe cele care i se cuvin lui, care sunt: pacea, buna voire, buna ascultare, blândeţea, milostivirea şi toate celelalte, câte sunt în îndreptările bunătăţii. Dar diavolul, ca un vrăjmaş şi tulburător al mântuirii noastre ce este, ce meşteşugeşte şi ce iscodeşte? Toate cele potrivnice pune în postitori şi îi face pe ei să fie obraznici şi să întoarcă vorba, aspri, mânioşi, iuţi, măreţi în zadar, pizmuitori, grăitori de cele urâte. Şi în ce chip! Pricinuindu-le celor ce postesc, mai multă vătămare şi pagubă din patimile acestea, decât folosinţă prin postirea lor. Dar noi să cunoaştem înţelegerile şi meşteşugirile lui şi să pricepem aceste cuvinte şi, totdeauna,
(2/13/2010 7:55:53 AM): rugaciunile iubitei Tale Maici, care Te-a vazut pe Cruce pironit intre doi talhari, si de durerile Tale cumplite i s-a ranit inima; care impreuna cu ucenicii si cu mironositele Te-au pus in mormant, care a treia zi Te-au vazut inviat din morti si la inaltarea Ta Te-a vazut suindu-Te de la pamant la cer, insotit de Sfintii Tai Ingeri. Indura-Te, Doamne, si de cei vii si de cei raposati, pentru rugaciunile Sfintilor Tai, catre care zic si eu, nevrednicul: O, fericiti servitori ai lui Dunmezeu! Nu incetati a va ruga Lui, ziua si noaptea pentru noi, nevrednicii, care pururea gresim cu atatea nenumarate pacate! Mijlociti pentru noi Darul si ajutorul lui Dumnezeu, pe care nu stim a-l cere dupa cuviinta.
~,

Un comentariu:

DoarATAT spunea...

1)
Buna Ziua !
Ieri ... nu am mai deschis, dupa amiaza !
~
bsusyka sica (2/10/2010 6:30:36 AM):
Rugaciunea de Miercuri Mareste imaginea. Doamne Atotputernice si Atotindurate! Imi aduc aminte ca Te-ai nascut Om din Sfanta Fecioara in pestera si ai fost vandut cu treizeci de arginti de ucenicul cel viclean, ca sa ne rascumperi pe noi, pacatosii, de sub puterea diavolului. Pentru aceasta, Te rog, indura-Te de mine, pacatosul! Primeste, Doamne, aceasta mica a mea rugaciune, si umilita a mea vointa, ca ma intristez pentru ca Te-am intristat, si ma amarasc pentru ca Te-am suparat fara de numar. La Tine, Prea Bunule Mantuitor, am toata speranta, si cred ca Tu, care din iubire de oameni ai primit sa fii vandut pentru noi, Te vei indura si de mine acum, ca sa ma mantuiesti de chinurile cele de veci, si sa ma invrednicesti Imparatiei Tale.

bsusyka sica (2/10/2010 6:30:59 AM):
Nu Te departa de la mine Doamne, si ajuta-mi, ca in toate sa fac voia Ta, si sa nu Te mai rastignesc in toate zilele cu faptele mele cele pacatoase, nici sa Te batjocoresc cu cugetele mele cele rele, precum faceau iudeii cei necredinciosi in timpul Sfintelor Tale Patimi, ci ca femeia cea pacatoasa sa-Ti spal picioarele, cu lacrimile ochilor mei, pentru ca sa ma invrednicesc a auzi si eu din Gura Ta cea dulce: Iertate sa-ti fie pacatele... Amin.

bsusyka sica (2/10/2010 6:35:52 AM):
Usa care trebuie inchisa in post
La avva Pimen a venit candva un incepator in ale calugariei si, discutand cu marele avva, ii spuse printre altele ca s-a hotarat greu sa-i faca vizita. - De ce? l-a intrebat avva Pimen. - M-am gandit ca nu ma vei primi, pentru ca suntem in Postul cel Mare! - a raspuns tanarul. Auzind aceasta, avva Pimen i-a raspuns: - Aici, in Postul cel Mare nu obisnuim sa inchidem acea usa mica de lemn, ci pe aceasta ! Si avva Pimen puse degetul pe buze.

bsusyka sica (2/10/2010 2:34:19 PM): http://www.youtube.com/v/ybeligPfw_4&hl=en_US&fs=1&
http://www.youtube.com/v/ybeligPfw_4&hl=en_US&fs=1&
www.popasduhovnicesc.ro
~
Dar ... am primit si:

Mariana Stratulat (2/10/2010 3:24:26 PM):
VIAŢA E CA O CAFEA BUNĂ....depinde de ceaşcă şi dacă este posibil ca în fiecare zi să fie o ceaşcă nouă şi din ce în ce mai frumoasă şi daca se poate mai scumpă ... •...ASA O FI DAR ..DAR CELE MAI NOI SI FRUMOASE MELODII ...CELE MAI INTERESANTE EMISIUNI...LE PUTETI AVEA ZILNIC ASCULTAND ..RADIOUNIVERSULPRIETENIEI
~
Multumesc celor doua Doamne si prietene din Virtual !
Acum ... fug la servici ... avem iar MULT de lucru !
Va Iubesc !
BineTze !
~ 11.02.2010.4~8:06 AM
~,

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,