miercuri, 9 februarie 2011

Manipulare

Manipulare ! Urmare la un "Comment" de SPAM, primit pe 12.11.2010 !!!
~
¿ http://adrianarvunescu.blogspot.com/ ?
¿ http://adrianarvunescu.wordpress.com/ ?

Adi
  • Sexul: Masculin
  • Zodia: Berbec

Blogurile mele

Membrii echipei

Adi's Blog

Bloguri pe care le urmăresc

~
Am primit O ÎNJURĂTURĂ adresată ... unor Oameni ... de la acest "Profil" care îşi spune Adi.
Am încercat să întru pe Blogul domniei sale, precizat a fi la blogspot (http://adrianarvunescu.blogspot.com/), însă ... am fost "aruncat" imediat pe ALT BLOG ! Declarat de domnia sa ... că "îl urmăreşte" ! Adică (aparent) acelaşi ... însă, aflat pe WP !!!
Este evident ... O CAPCANĂ ! Imaginea care apare/dispare pe "blogul blogspot" ESTE o POARTĂ de intrare ... CĂTRE CEL CARE ... naiv, o accesează !
Cred că este CAZUL ... să vă feriţi de acest "Profil", autodeclarat :
Exponential mai genial... decat toti
~
Iar, sub adresa domniei sale, are altă "perlă":


Eu si cand gresesc am dreptate

~
În speranţa ... că ACEL COMENTARIU (aflat în aşteptare !) este doar o Glumă !, îl rog să permită ACCESUL ... şi pe blogul domniei sale de ... blogspot.
Oricum, "duşman nu-i sunt" ... căci NU sunt cuprins ÎN ÎNJURĂTURĂ, în nici un fel ! Dar, ... putem fi PRIETENI, în măsura în care acceptă RESPECTUL RECIPROC !!! Căci, prin această postare, (care urmează să apară ... imediat, acum fiind 9 Februarie 2011, Marţi 6:45 AM) nu încerc DECÂT ... LA FEL ... să-i atrag atenţia CĂ ... am aflat, am luat notă, am reţinut, am memorat ... ca ACEST "Profil" ... există !
 
Eu îi recomand sincer şi din toată Inima, să-şi "revizuiască" atitudinea ! Căci ... orice minciună, orice înjurătură, orice RĂU conştient făcut, este ... REPROBABIL, prin "esenţa sa", duce la "boala ACELUIA care îl face", dar ... şi la astfel de ATROCITĂŢI :

Un linşaj barbar şochează Indonezia 

Aici ... puteţi viziona (NU RECOMAND nimănui, spre "final" ... eu AM ÎNCHIS !) imagini de o cruzime de nedescris ! Lipsa TOLERANŢEI, a respectului reciproc,  ne acceptarea APROAPELUI ca pe UN FRATE, indiferent de "părerile SALE ... în ORICE domeniu", ... toate (ca şi multe alte "oferte" ... ale dezbinării Umane !) duc, mai devreme sau mai târziu ... la fapte necugetate, la fapte (propriuzise, cu vorba, cu gândul) INUMANE ! 
Domnule Adi ... desigur, (eu sper) ... AŢI GLUMIT ! 
Vă mulţumesc ! 
Dumnezeu Să Vă Binecuvânteze ÎN FAPTE BENEFICE întregii Omeniri ! 
Doamne ajută ! Amin. 

Cornelius, :)
PS: ... domnule Adi ! Vă rog să mă credeţi că ÎMI PROPUSESEM cu totul altceva SĂ FAC, decât această ... deplorabilă postare ! Dar, vă rog să luaţi notă: eu ... VĂ RESPECT ! ... 

Aceste imagini vă sunt STRICT ADRESATE (vă rog ... NU ACCESAŢI acest link !).
~
UpDate la 9:35 : 
Interesant ! Despre manipulare a scris si domnul andreiradu, in articolul ce mai e in trend..., la 7 februarie 2011 (Blogul fara coduri!) !! 
Asa da ... manipulare !

UpDate la 12:56 : 

Un comment "în aşteptare": 

"Bună Ziua ! Doamnei Zenna !
~
În primul rând:
La Mulţi Ani ! Cu Sănătate, Iubire, ARMONIE, Pace în Suflete, alături de cei dragi ! Acelaşi GÂND BUN! şi cititorilor dvs. !
~
Evident, în Virtual, care include şi Blogosfera întâlnim oameni şi Oameni; mai există o "categorie", aparte, OAMENII, însă, aceştia nu cred că au TIMP pentru ... Virtual MECANIC !!!
Măşti ! Anonimi ! Clone ! (MAC)
S-au "adunat" să măcăie !
Plagiatorii ! Aceştia nu sunt decât PROPRII LOR ASASINI ! Asasini morali, desigur.
Nu am mai urmărit ACEST Blog din perioada de debut a Clonării mele. Acum ... am intrat pentru a vă ÎNCURAJA ! Nu merită să vă opriţi !
Eu am fost Clonat ÎN BĂTAIE DE JOC ! Nu ştiu CINE şi DE CE şi nici nu mă interesează, însă ... m-a durut (fără "să-mi treacă" încă !) atitudinea unor bloggeri şi bloggerite, pe care ÎNCĂ îi consider prieteni.
Am fost nu doar Clonat ... NUMELE şi IMAGINEA mi-au fost batjocorite, dar ... NU m-am oprit !
În prezent ÎMI SUNTEŢI INDIFERENTĂ, pentru că ... v-am uitat. Însă DECIZIA dumneavoastră nu îmi este indiferentă: VĂ ROG SĂ NU VĂ OPRIŢI !
~
Mă iertaţi că ... m-am băgat în seamă !
~
Cornelius, :)

PS: ... problematica este mult mai vastă ! Poate se va înfiinţa în ROMÂNIA, un fel de POLIŢIE a Bunului Simţ în TOT spaţiul Virtual, care să poată opri astfel de ... oameni nemerituoşi ! ...
Puteţi să anulaţi acest comentariu, puteţi să nu răspundeţi ! Eu NU voi mai trece pe aici ... CA SĂ NU DERANJEZ ! ... ~,

UpDate la 11.02.2011.5~7:59 :
Am revazut articolul si am incercat sa REVAD linkurile !
La domnul andreiradu ... am GASIT:

Profil nedisponibil

Blogger Profilul solicitat de dvs. nu poate fi afişat. Mulţi utilizatori Blogger nu au ales încă să îşi facă public Profilul.

Dacă sunteţi utilizator Blogger, vă recomandăm să permiteţi accesul la profilul dvs..

deoarece  mai devreme, am vrut să revăd linkul ce mai e in trend..., unde am găsit: 

Blogul a fost eliminat
Blogul de la adresa trendulcodurilor.blogspot.com a fost eliminat. Această adresă nu este disponibilă pentru bloguri noi.
Vă aşteptaţi să vedeţi blogul dvs. aici? Consultaţi: 'Nu-mi găsesc blogul pe Web, unde se află?

(este valabil şi pentru linkul fara coduri!, pe care tocmai l-am verificat !)
~
Chiar aşa mult să fi deranjat pe CINEVA, numai simpla utilizare a termenului MANIPULARE !? Ori, poate, domnul andreiradu, aplică politica struţului ... în "relaţia sa ... cu mine".
Vorba ceea: UNDE DAI ... SI UNDE CRAPĂ ! 
Unii au probleme, desigur, ... cu vezica Jubiliară ! 
~
Toma Caragiu: Snobul (1969)
http://www.youtube.com/watch?v=EDNcTPOBXTI

rapdaniel  | 16.02.2007 | 8:06 min.
~
Oare DE CE s-o fi supărat domnul andreiradu ? Oricum, dumnealui "atacase" problema manipulării, înaintea mea ! Sau, poate ESTE supărat pe o afirmaţie de-a mea ? Îl asigur că, ... şi reînnoiesc, IATĂ, afirmaţia (acolo ... implicită !):
Toţi suntem MANIPULAŢI, încă dinainte să ne naştem ... şi "ţine" ... până MURIM !!!
Iar, în acest moment, eu tocmai am oferit  în dar, o LECŢIE ... "celor" CARE manipulează !

~,

9 comentarii:

Karina spunea...

Cineva a mai facut o reclamatie in legatura cu tipul de mai sus dar nu-mi amintesc cine. Oricum anul trecut se intampla asta...Ciudat tare

DoarATAT spunea...

Mulţumesc doamnă (domnişoară) Karina !
Repet, eu nu doresc să-mi fac "prieteni DINADINS" (ca să nu-i numesc, pe direct ... duşmani !), aici ... în Virtual ! Însă:

@*= sunt de acord să existe Bloguri, aşa cum există ele în prezent, incluzând pe cele de tip MASCĂ, sau ... chiar "mai rău": lipsite de identitate MECANICĂ (adică ... rubrici ALBE la "Profil", sau lipsă Profil);
@*= sunt de acord să existe Bloguri ... ÎNCHISE, începând cu cele care nu LASĂ LOC pentru CUMULAT Comentarii şi culminând cu cele restricţionate MECANIC ! Este evident pentru oricine, că acestea ... nu prea au cum să "pretindă" ... anumite DREPTURI !!!
@*= sunt de acord cu tot felul de "Pagini", Forumuri, Reţele NING şi alte ... socializări, site-uri FIXE (fixe ... adică de prezentare, ... ŞI ATÂT !)

Acestea şi altele de care nu am încă ştiinţă, servesc pentru relaţionare, pentru comunicare între SEMENI !! Fiecare are dreptul SĂ OFERE, doar cât "ÎL MUSTRĂ CONŞTIINŢA" ! Eu zic însă, CĂ TOT ATÂT ... să PRIMEASCĂ, pe măsura ... DESCHIDERII !!

Nu sunt de acord însă cu TOŢI răuvoitorii, care au un SPECTRU FOARTE LARG DE MANIFESTARE ! Ca să dau un exemplu ... "contraproductiv", eu aş include aici ... pe toţi cei care fac băşcălie, miştocăreala, bătaie de joc, argumentare HILARĂ, sau FĂRĂ PROBARE, ascunşi în spatele ... unui BANAL termen: [ Pamflet ]

Dar MAI ALES sunt împotriva CELOR care FURĂ ! De la cei care folosesc "funcţia" copy/paste pentru a MUTA articolele altora pe propria "pagină" (mă abţin să spun ... Blog !), chiar dacă fac (sau ... NU) precizarea de rigoare ! (Aici intră nestingheriţi, anumiţi ... "jurnalişti" !!). Există "desigur" ... excepţii: doamna Odorica Ion, căreia ŢIN SĂ-I MULŢUMESC şi pe această cale ! Are ... o personalitate puternică ! Nu la astfel de oameni mă refer, ci la cei care CHIAR nu au nimic în TĂRTĂCUŢĂ !!! Cei care FURĂ ! Până la unii hakeri, care Clonează ... de dragul "clonării". aceştia sunt IDENTICI cu cei care UCID ... de dragul DISTRUGERII !!!
Ori ... atunci când am dorit să deschid, la sus numitul "Adi" pe blogspot ... NU AM dorit să AJUNG pe WP !!! Prima LIPSĂ DE RESPECT !!! Evident un prim avertisment.
Fracţiunea de secundă, cât IMAGINEA ... de pe blogspot a rămas pe ecranul numit MONITOR, în această "clipeală ... de timp" AM ZĂRIT :

Iconul pentru [ Editaţi postarea ] !!!
Dacă este al dumnealui ... DE CE mi-l oferă ?
Deoarece NU ESTE AL lui, este EVIDENT AL MEU (ca vizitator !) !!!
Ce CAUTĂ acolo, în "Spaţiul lui" !!???
Ce se ÎNTÂMPLĂ ... după ce dispare imaginea din "blogspot", dacă EU RĂMÂN ... să "lucrez" în WP !!??? Nu cumva ... "cineva de ... serviciu", ÎMI POATE FOLOSI ... propria mea INTRARE pentru a face ... O POSTARE, ORI ... COMENTARIU, ori ... ALT BLOG ... IDENTIC CU AL MEU ????

Pe vremea când "eram Clonat" (nu ştiu dacă acea Clonă ... nu "STĂ" în aşteptare !!), mi-am STUDIAT Clona ! FĂRĂ SĂ "MERG" ... "acasă ... la ea" !!! Adică ... am fost ATENT la TOATE AMĂNUNTELE ... nefireşti (precum cel EVIDENŢIAT mai sus !) CARE MI SE ÎNTÂMPLAU !

DoarATAT spunea...

continuare (s-a terminat "cursorul" de la diacritice !!):

Concluzie !
Nu am nimic cu domnul Adi, dacă ... nu face "jonglerii" !
Însă ESTE dreptul meu ... Să MĂ FERESC de "nepoliticoşi" ... ŞI CHIAR să atrag atenţia Prietenilor MEI !

Ori, mare lucru CARE să-l "deranjeze" pe domnul Adi, eu NU am făcut !
Următoarea postare, o va acoperi pe aceasta ... şi tot aşa ! Se va UITA ... "paranoia" mea !
Eu îi cer Iertare, în caz că este de bun simţ !
Eu ... ÎI CER IERTARE ! Dacă este de BUN SIMŢ ! "Problema" (pisica neagră !) NU mai este doar ... la el ! Acum, este ... şi la el şi la mine !
La mine ... se va ESTOMPA !
La el ... depinde NUMAI de el ! Adică: deocamdată nu avem Poliţie pentru Virtual !
ÎNCĂ nu avem POLIŢIE PENTRU VIRTUAL !!! Aici, în ROMÂNIA !!!
~
"... când pisica nu-i acasă ... joacă şoarecii pe masă ..."
~
Cornelius, :)

Karina spunea...

eu iti recomand sa nu iti mai bati capul cu alte bloguri si sa-ti dezvolti blogul tau, pentru ca scrii frumos si e pacat sa nu il dezvolti. eu habar nu am cine si a cui sunt blogurile. am atata treaba si real si virtual ca a ma preocupa de personalitatea unora, e ultimul lucru care este pe lista mea. am prea multe proiecte ca sa iau in seama pe altii. si chiar daca s-ar gasi protestatari, nici nu m-ar afecta. I-as ignora...

Karina spunea...

Lucrez in prea multe programe si imi este foarte greu sa folosesc diacriticele.o sa incerc intro buna zi

Karina spunea...

http://karina-lumeanoastra.blogspot.com/2011/02/marcel-iures-iubirea.html

Pentru cine sarbatoreste si nu numai:)

DoarATAT spunea...

Bună Ziua !
Am deschis la 15.02.2011~3:10 AM. Deja este 3:20 Am !
Vă mulţumesc, doamnă Karina !
Este bine ce mă sfătuiţi, bineînţeles, am "trecut" prin filtrul personal, fiţi liniştită !
Da, poate ar trebui ... de exemplu, să explic, într-un articol, ce înseamnă "Filtru personal". Acesta EXISTĂ la toată lumea, doar că ... trebuie conştientizat ! Cam atât. Deja este suficient.
Vă mulţumesc pentru GRIJĂ. Eu aproape că NU MAI SUNT NIMIC ! Aşteptarea mea, a durat poate prea mult, m-am "răcit" prea tare, căci ... aproape că nu mai fac nimic.
Am un NOD cât pumnul în stomac şi nu pot ÎNCĂ să-l rezolv, stagnand în incertitudine ! Nici "Blogurile" nu mă mai ajută, pe Facebook, este o VÎNJOLEALĂ de nedescris, mi-au mai rămas Reţelele NING unde NU AM MAI INTRAT ... nici nu mai ştiu de când !
Aveti dreptate ! Îmi cer Iertare pentru întârziere ! Chiar nu am mai deschis PC-ul decât pentru două Jocuri din "memoria" Windows XP.
STOP !
~
Ieri încă doream să-mi "mătur" un pic Blogul principal ...
...
aici am întrerupt ! Fugisem să PUN ÎN PRACTICĂ ... proiectul de "ieri".
Am revenit pentru a preciza că voi da "drumul" împreună la :
acest COMMENT
şi la (aici) :
http://corneliusrosca.blogspot.com/2011/02/nettoyage-de-printemps-1.html
~
Cornelius, :)
15:02,2011.2~9:21 AM

DoarATAT spunea...

Iar abia acum, citind mai atent cele ce mi-aţi SPUS, vă rog să mă Iertaţi pentru că v-am răpit Timpul !
Mica inconsecvenţă (de ... "a vedea ... şi de altcineva", adică ... de mine !) mi-a fost utilă !
Eu vreau să FIŢI şi dvs. în "programul meu" ... pe care, aproape l-am finalizat !
Asta însemnând SĂ CITESC şi SĂ COMENTEZ (dacă ... sunt în stare !) la dvs. pe Bloguri !
Programul meu ! Este încă în construcţie. Pot spune că ... îl MOTIVEZ de circa DOUĂ LUNI de zile, prin postări făcute pe Blogurile "mele" (până la proba contrarie ... ale mele !).
"RECENT" = astăzi fiind LUNI după Duminică, 21.02.2011.1~7:13 AM, ... recent, am vorbit cu dumneavoastră ... adică, eu şi Karina, am schimbat PE FUGĂ ... două-trei FRAZE ... de "complezenţă".
Sper ... să NU fie ... începutul unui "efect Papillon" !!!
Nu va fi, pentru că DEJA ... mă simt copleşit ! Nu doar de Karina, ci de noile mele "achiziţii" ! Cu care aş fi "MÂNDRU" ... să-i aflu printre PRIETENI ! DoarATAT: NU mă mai ... preocupă ... "aspectul" prieteniei ! Eu aş fi mulţumit, SINCER mulţumit ... să mă lase SĂ CITESC ... la dumnealor !
Am SETE mare de TEXTE curate ! Am aflat UN IZVOR, Două, TREI ... mai MULTE !
Doamne ajută-mă SĂ FAC FAŢĂ ! Deja izvoarele, au devenit RĂU.
Iar eu ... sunt doar o bărcuţă din hârtie !
~
SLAVĂ lui Dumnezeu !
~
Cornelius, :)

DoarATAT spunea...

Scuzaţi ... vă rog !
Mai devreme, în comment, am aşezat pe grabă DIACRITICELE !
Corect (dar, se deduce şi din context !) era AŞA:

[" Am SETE mare de TEXTE curate ! Am aflat UN IZVOR, Două, TREI ... mai MULTE !
Doamne ajută-mă SĂ FAC FAŢĂ ! Deja izvoarele, au devenit RÂU.
Iar eu ... sunt doar o bărcuţă din hârtie !
~
SLAVĂ lui Dumnezeu ! "]

Ca de obicei: GRABA STRICĂ TREABA !
~
Cornelius, :)

PS: ... da ! "Cineva" ... m-a tras de urechi ! :

"Deja IZVOARELE ... au DEVENIT Râu !" !!!

~,

Related Posts with Thumbnails ~*~ ~*~

Evanghelia zilei

Postări populare

Puzzle

Puzzle 1 Click to Mix and Solve Puzzle 2 = 31:35 (foarte-foarte SLAB !) Click to Mix and Solve Puzzle 3 = 43:58 Click to Mix and Solve

Etichete

...Iubire (1) +R (1) 100 Ro (1) 3~1 (2) a (1) a declina DESTIN (2) ABC (1) academician (3) Accident la PARLAMENT (1) ACUM (2) adâncime (1) Adevar (2) Adevăr (2) ADEVĂRAT a Înviat (1) adrese (1) Adrian Păunescu ESTE (1) aduse din Virtual (1) Agale (1) aici (3) Ajutor umanitar (1) ALB (1) alimentar (1) alTORA (1) amagit (1) Amin (1) ANI (1) APEL (2) Apelul ... ZILEI (2) Arcadia (3) arta si comunicare (2) artă şi comunicare (1) Aspect (1) atitudine (1) auster (1) Balast (1) Bim Bam Buf ~ La Perete (1) BLA ... BLA ... BLA (1) BLO---CAT (3) Blog de blog/2010 (1) Blog nou (1) Bucurie (1) Bună ZIUA (60) Ca să nu uit (2) Captiv (2) care-va-să-zică (1) Caz Penal (1) cazna (1) căci VIN ... Loco (1) Căutare (1) Câti ... ca ea ? (1) Câti ... ca el ? (1) Ce-?-E (1) cine pe CINE (1) cine-pe-cine-si-cui (1) Cititi-TOT-cu-Răbdare (1) Clona (1) cocolos (1) Comentariul meu (1) comunicare (1) confuz (1) Cornelius (1) culegeri_date (1) cumpaRARE (1) d'aia (1) DA (1) de tradus (1) debil (1) delimitări (1) despre ELOGIU (2) destin (1) diacriticele-ne-omoară (1) Dialog sau Monolog (întreb) (50) Dictatura INIMII (1) DISPERAre (1) Doamne ajuta (1) DOR (1) Doua-baloane--unul-POC (1) DROMOMANIA (1) Drum-NOU (1) Dumnezeu-e-cu-Noi=Sa-L~Iubim (1) ecou (1) ElaEL (1) elementar (1) Eminescu-i peste tot (1) ESEU (1) Este Timpul SCHIMBĂRII (1) Facebook CULTURA (3) falsh in acte (1) fara CUVINTE (1) ferestre dimensionale (1) Fie Vie Voia TA (1) Flori (1) frust-frugal-frivol-frenetic (1) frustrare (1) funebru (1) glumă (1) graba strica treaba (1) GRUP (1) HĂRŢUIRE (1) hotul de sentimente (1) iertare (1) Iesînăuntru (2) incipient (1) Increderea (1) India (2) inert (1) Inimă (1) iubind (1) IUBIRE (1) Iubire sau ură (1) încă NU ştiu (1) JOC DEMENŢIAL (1) La drumul (3) la treabă (1) m-au BLOCAT (1) Ma-sufoc-cine-trage-apa-peste-eiCEneCONDUC (1) MAG.-de-stiri (1) manipulare (2) mantră (1) Mantuirea-vine-cand-o-CAUTI (1) MariaB (1) mass-uri (1) Mădălina Manole (1) melancolie (1) Mergi-acolo (1) Mileniul credintei (1) Minciună sau ADEVAR (1) moderator (1) moft (2) muştruluială (1) n-acamzis-o (1) nătâng (1) Ne "merităm" SOARTA (1) nefinalizată (4) nimic (1) Ning (1) noian gol (2) Nume (1) OAMENI_SUNTEM (1) Obţional... ...ÎNCĂ (1) Odorica Ion (1) Omega şi Alfa din AN (1) online (4) OSMOZA (2) pauza (1) Păstrez Gândul BUN (1) PDF primit (1) PER_plex (1) perete de facebook (1) periplu (4) ploaia care va veni (3) poezie (1) Prieten sau Partener (1) Prieten-pana-la-proba-Contrarie (1) Prietenie (1) prisos (1) radacini (1) RADIO online - adrese (1) Radio ortodox NOU (1) Radio Universul Prieteniei (1) rădăcini (1) Re- (1) Regret (1) Regulament (1) Respect (1) respins (1) S-au gasit acte ... LA (1) SCOABE (1) se nasc Monstri (1) Seara (1) semnal (1) Speranta-moare-ultima (2) Sperat (1) Spirit VIU (1) Spulberate... (1) STRADĂ ... Virtuală (1) Street View România (1) Sunt-NEBUN-dupa-Voi (1) ŞTIRI (9) TAGGED (1) Taină (1) tandem de unul singur (1) Tandreţea (1) Tardiv (3) Te-ai-ANULAT-singur (1) TERRA ACTIVA (1) Traseu (1) ULTIMA şpagă (1) UN-anumit-"Prieten" (1) UpDate (1) Vă Iubesc (2) văzute-pe-fugă (2) VIDEO-Clipe (2) virgula (1) VISE ce zboară (1) Yahoo Pulse (1) ZÂMBETUL (1) zi (1)

Dailymotion de la Prieteni !

Traseu:

A-Vis IDEE

Update până la postarea următoare:

Traseu: a; a; a; a; a; a

de citit: a; a; a; a; a; a; a;

~

Altii: a; a; a;

de citit: a; a; a; a; a;

~

am citit: a; a; a; ...

am vizionat: a; a; a;

altele: a; a; a;

~

Dicţionar: a; a; a;

dicţionar: a; a;


Gânduri, ca frunzele:
1) a 2) a 3) a ... n) a

Şoapte din Oglinzi:

1) a 2) a 3) a ... n) a

[@]%[@]%[@]

Fiţi Binecuvântaţi ! Dacă vă este de folos această idee, vă rog să o folosiţi ! ~ Cornelius, :)

~

ARTICOLE:

NING:

1) ale mele: a; a;

2) ale prietenilor: a; a;

3) ale altora: a; a;

4) Grupuri: a; a;

Facebook: a; a; a;

Alte reţele de socializare:

a) la mine:

b) la ceilalţi:

c) Grupuri:

Forumuri: a; a; a;

Colaborări: a; a; a;

Alte aplicaţii: a; a;

~

RECOMANDĂRI:

a; a; a;

### ### ###

Şi cu asta BASTA !

~,